lørdag 15. januar 2011

She`s so cute 8

Vi er så stolte over å kunne presentere vår 8 gjestedesigner. Ei utrolig dyktig dame som scrapper de vakreste ting.Heisann! Jeg heter Katrine, men mange kjenner meg vel bedre bak nicket mitt Tjukkebollepus. Jeg er 33 år og bosatt i Sandnes sammen med min mann og mine to skjønne gutter, Trym og Tord på henholdsvis 4 ½ år og 2 år. Kommer opprinnelig fra Måløy i Sogn og Fjordane, men har nå vært bosatt først i Stavanger og så Sandnes i over 10 år. Har drømmejobben, som da er å jobbe med hobbyen min, nemlig hos Familieskatter i Sandnes, som er en stor scrapbookbutikk.

Startet så smått med litt digiscrapping når eldstemann ble født, men det var ikke før han hadde fyllt 1 år at jeg fikk min lille debut med scrapping. Fikk besøk her hjemme av ei som holdt kurs for meg og noen venninner. Jeg var på forhånd helt klar på at dette var ikke noe jeg skulle starte med, for det var jo så greit og ikke minst økonomisk å digiscrappe, men det var som sagt før kurset. Etterpå var jeg helt hektet, og nå 3 ½ år senere så har tusenvis av kroner blitt brukt, og eg har nå et scrapperom som er så fullt at eg må utvide det for at jeg selv skal få plass der og.

Startet med å lage LO'er, men har etterhvert og begynt å lage kort og ikke minst esker og andre papirprosjekt. Greit å ha litt variasjon :-)

Mye inspirasjon er der og å hente rundt om kring både på nettet, på treff og i blader, men mest inspirasjon får jeg nok av å pakke ut varer på butikken. Er som en liten unge på julaften hver gang vi får påfyll av nye varer, og det går da mye i «den må eg ha, den må eg ha, den må eg ha....» Rett og slett ikke den mest lønnsomme jobben å ha, men åhh så kjekt det er!

Får testet ut mye nytt å spennende hele veien, men noen faste følgesvenner har eg dog. Hadde så absolutt ikke klart meg uten kantskrapen min og distress ink putene. Får nærmest abstinenser hvis jeg ikke får svertet og rufset kanter på prosjektene mine.

Mye av det jeg lager går i bruntoner, og stilarter som vintage og shabby chic samt lag på lag er vel det som er mest representert blandt det jeg lager, men innimellom må jeg ha litt forandring og gi meg selv en utfordring, og da kan det bli noen veldig fargerike resultat som er totalt ulike min vanlige stil. Det jeg gjerne skulle sett var at eg kunne vært flinkere til å beherske kunsten med å fylle opp LO'ene med masse masse pynt og herlige detaljer, men hver gang jeg prøver så føler jeg det blir helt feil. Der er jo så mange der ute som er mestere på dette.

Av favoritt scrappere, så er der vel to som utpeker seg. Den første er jo the one and only Tim Holtz. Mannen er en gud, og skulle så veldig gjerne en gang i livet fått vært på et kurs med den mannen der.Den som bare hadde hatt 10 % av evene hans. Av norske scrappere, så liker jeg veldig godt Ingvild Bolme. Hun er fantastisk flink. Ikke noe rart at hun tidligere har blitt kåret til norgesmester.Nå har det jo seg slik at jeg har fått i oppdrag å lage et prosjekt eller to her til bloggen, samt en utfordring. Lurte lenge frem og tilbake på hva jeg skulle lage, men fant ut til slutt at esker var det som var mest meg. Holder med jevne mellomrom kurs i eskelaging, men siden eg skulle lage noe her, så ville eg prøve å lage noe jeg ikke hadde laget før. Satt en kveld og tegnet opp flere typer esker før eg fant ut hvordan jeg ville den skulle se ut. Det ble til slutt en eske med skuffe under. Denne måtte lages i 6


deler, for så å monteres sammen. Utganngspunktet så ca slik ut:Etter å ha laget selve esken, samt skuffeseksjonen monterte jeg de sammen, og satte så på topplatene og bunnplaten som er 1,5 cm lengre og bredere enn selve grunnflaten på esken. Kledde så sidene med lik bazzill for å skjule skjøtene.


Så var det bare å sette igang dekoreringen. Brukte et lekkert Prima ark fra Annalee serien, og pyntet så med blomster, metallpynt, og diecuts rammen. Det ferdige resultatet ble slik:
Som en liten ting åttåt, så har jeg og laget en «melkekartong» som er perfekt til å fylles med deilig sjokolade, og som gave til noen du bryr deg om. Disse er og veldig lette og kjappe å lage, og en finner mal til de flere steder på nettet.

Så......kan dere gjette hva min utfordring til dere blir? Utfordringen lyder som følgende:

“Selv om julen er over og alle nok har kost seg med alle slags godsaker, så trenger en ikke begynne forberedelsene til årets bikinisesong helt ennå. Med både morsdag og valentinesdag rett rundt hjørnet, så vil jeg at dere skal lage noe til noen dere er glade i, og sjokolade passer jo til enhver anledning! Derfor vil jeg dere skal lage og dekorere “emballasje” til sjokolade! Det kan være esker eller poser eller andre spennende ting, men du må her lage det fra bunn av. Ergo ingen “juksing” med dekorering av ferdige esker eller gråpapirposer “

Håper dette hørtes spennende ut, og jeg håper der er mange som vil delta. Premie blir der og til en heldig vinner. Premien fra meg har jeg dessverre ikke bilde av, for nå har det seg slik at jeg har designet en stempelplate for Storyteller med sjokoladetekster, og denne er i produksjon as we speak.

Den er forventet å komme i salg i slutten av januar, og den som vinner får da denne i posten. Det jeg kan si er at begge tekstene brukt på melkekartongen, er hentet fra denne platen ;-)

Da vil jeg bare si takk for meg, og for at jeg fikk lov å være gjestedesigner her på denne flotte utfordringsbloggen! Det var en ære å bli spurt.

Hilsen Katrine/ Tjukkebollepus

Vi i teamet har selvfølgelig brettet og laget hvert vårt bidrag til denne utfordringen.


Nå som både morsdag og vallentine står for tur så er det gode grunner til å bli med på denne. Og så er det jo alltid en bursdag og andre selskaper. Vi gleder oss til å se hva dere finner på til denne.

Og vi har hørt rykter om at stempelplaten til Katrine blir lansert under gave og interiørmessen 27.januar. Vi er kjempespente alle sammen :) Den som venter på noe godt... :)

Innleveringsfristen på denne er 30.januar midtnatt. Og da vil Katrine velge sin vinner og den som blir den heldige eieren av en helt ny stempelplate.
9 kommentarer:

Linda W sa...

Hei på dere..
godt nyttår alle sammen, denne utfordringa er bare helt topp. Håper dere tåler flere esker fra meg hihii!
Dere finner dem her http://lindassaksogpapir.blogspot.com/2011/01/esker-fylt-med-sjokolade.html


Klem

Елена Дашкевич sa...

Какая красота!

Bettina L. sa...

Uff jeg skrev visst ikke navnet på min og nå får jeg ikke endra det:P

mrsb sa...

Hej!
Så mycket fint!
Hoppas någon kan berätta för mig vad det är för fin ram som är använt på den första asken som Katrine gjort där det är stämplat: De hjereligste Gratulasjoner i anledning dagen. Är det köpt chipboard, en die, eller vad? Skulle gääärna vilja ha någon sån fin ram jag med :-)
/Maria B

Gunn-Elin sa...

Vi får dessverre ikke retta det bettand, men vi ser den nydelige eska di kjempegodt :)
Skal høre med Katrine om hun vet hvilken ramme hun har brukt jeg mrsb :)
Og så gleder jeg meg til å gå inn å se på alle de jeg ikke har kommentert i kveld :) Kveldskos blir det ja.

Gunn-Elin sa...

mrsb. Det er en av de nye diecuts rammene til kort og godt :)

Linda's Dillerier sa...

Da har jeg lagt inn et bidrag, og desverre ble navnet gaveeske og ikke Linda. Men jeg tror ellers jeg har gjort det rett. Kjempe kult utfordring!

lissy-hanne sa...

Hej
Jeg kom til at lave rod i navnet, men mit forslag er nr. 24, Sjov opgave.

anne marie sa...

Det var ikke helt enkelt å linke på denne måten,men jeg tror jeg fikk det til:D