Sponsorer

Ønsker du å sponse vår utfordringsblogg? (DT/deltagere)
Ikke nøl med å ta kontakt på: thatsjustsocute@hotmail.com
Do you want to sponsor our challenge blog? (The design team / our participants)
Do not hesitate to contact us : thatsjustsocute@hotmail.com


Papirdesign er norsk design og norsk produsent av papirprodukter av beste kvalitet. De inspirerer med sin stil og fargeglede.

En sjarmerende og smakfull scrappebutikk i Gjøvik sentrum. En veldig serviceinnstilt butikk som har utrolig masse lekkert å finne.  
En stor og innholdrsik butikk i Tønnsberg. De har noe for alle scrappestiler og scrappediller. Og holder jevnlig kurs og treff som passer for både nybegynnere og de mer erfarne scrapperne.


Prima Marketing
Magisk vakkert!!

 

Andrine & Marens Landhandleri er et sted vi håper du finner noe spennende, morsomt og litt rart - altså det lille ekstra! De har Norges største utvalg av den fargeglade og lekne Washi tapen, et stort utvalg av Tim Holtz sine produkter  i tillegg til mange andre fargeglade produkter til bl a Scrapbooking. De fører også produkter fra det norske merket MagicMonday. Andrine & Marens Landhandleri har sin egen inspirasjonblogg -  hvor du kan finne ideer til bl a bruk av Washi tape. Følg også facebokksiden for mer inspirasjon.
.
 Ikke langt ifra norskegrensa nærmere bestemt Uddevalla ligger en sjarmerende og flott scrappebutikk. Som så absolutt er verdt et besøk. Her finner du et syort utvalg for alle scrappestiler og temaer. Blir det for langt å kjøre selv så er det mulig å handle i nettbutikken og få varene levert med posten. Se også i bloggen for inspirasjon og nyheter.


En innholdsrik og spennende nettbutikk det er lett å finne masse av både morsome scrappeskatter og et inspirerende galleri. Blogg og facebookside har de også :)


Scrappedillå er ett lite utsalgsted som ligger i Egersund. Butikken har ikke nettbutikk,men vis du finner noe du liker på bildene mine så sender hun til deg på den billigste måten :) Sccrappedillå har også ofte scrappetreff og inspirasjonskvelder. Følg med på facebooksiden og bloggen :)


Frehand scrap har kit som er umulig å ikke bli inspirert av. Du kan velge selv om du vil ha kit som passer best for  12x12, minialbum eller kort. De inneholder morsomme nyheter og utradisjonelle ting. Ta et besøk hos deres facebookside og bli fristet.


Hobbygarasjen
En ganske så nystartet nettbutikk som har som mål å være billigere enn de andre. En veldig hjelpsom dame som driver den og du kan gjerne ta kontakt og ønske deg varer hun burde ta inn i butikken sin.
Hjerteboden
hjerteboden

Hjerteboden selger kvalitetsprodukter fra Ranger, Wild Orchid Craft, Prima, Magnolia, MajaDesign, Stempelgleder og Making Memories. Enkelte produkt handler vi direkte fra produsent slik at vi kan tilby deg som kunde enkelte produkt til en rimelig penge. Mye lekkert å finne her.
Studio Calico

Studio Calico har kit som sendes ut en gang i mnd. Du kan også velge å kjøpe add on kit (uten at du betaler mer i porto!). Pakkene består av kartong, mønsterark, alfabet, og pynt som passer til. Studio Calico har også egene stempler, ark og pynt. Lekkert!

Glue Dots

Glue dots har lim i alle varianter. Små dotter perfekt for å lime blomster og annen pynt, limbånd perfekt for å lime dine bånd, borrelåser, 3d effekt og mye mer!


Papirplaneten

Papirplaneten er en nettbutikk (midlertidig uten fysisk butikk) i Sogndal (Sogn og fjordane). Papirplaneten er størst i Norge på stempelserier, alt fra motiv til norske og engelske tekster og produsenter. Papirplaneten har det meste du trenger innenfor pynt og utstyr. Sender fraktfritt over 400,-


Korthobby

Hos Korthobby finner du spennende og variert metallpynt til en veldig god pris. Her finner du det lille metall-ekstra som skal til for å løfte et prosjekt fra bra til knall!


Vibeke Spigseth - Poppydesign

Bak Poppydesign står grafisk designer Vibeke Spigseth, og hun lager blant annet kort, gavepapir, tags, men også designark til kortlaging og scrapbooking samt andre papirprodukter. Sjekk ut bloggen hennes, men glem ikke eplebutikken - Poppydesign Paper, Art og Fabric.

Cocoa Daisy

Cocoa Daisy drives av grafisk designer Christine som overtok butikken i 2010. Coco Daisy tilbyr månedlige kit med mulighet for å kjøpe tilleggskit. Som abonnent gir de rabatt på hovedkitet. Sjekk ut bloggen til både designteamet og butikken og bli overbevist!Crafty Individuals
Crafty individuals selger fantastiske stempler og har gode priser på både stempler, tilbehør og porto.


Ameline


Ameline er et nystartet firma som holder til i Rygge i Østfold. Legger vekt på å ha et annerledes og spennende vareutvalg, og mye av det du finner hos Ameline vil du ikke kunne kjøpe andre steder.

Teddy Bo & Co
Teddy Bo & Co eies av den skotske kunstneren Gayle Cooks som også går under pseudonymet "Fairydoodler '. For seks år siden tok Gayle opp tegningen, og Teddy Bo Bea ble en del av hennes utvidede "familie. Sjekk hjemmesiden og bloggen for å finne ut mer om digistemplene med disse søte små bjørnene.

Hobbyverden


Dette er en liten hobbybutikk med småting for de som driver med scrapping/kort og smykkelaging. Konseptet er "småtterier" som går i konvolutt! Det vil aldri selges store pakker av samme vare, men hovedsaklig vil det være mulig å velge 1 stk av hver. Sjekk også bloggen deres.

Lin & papir
 
 
 Lin & Papir er en liten butikk som selger økologiske stoffer og resirkulerte papirvarer. Dette er butikken for den som er opptatt av miljøvern og ønsker å drive hobbyen sin med god samvittighet! Papir, stoffer, snorer & bånd og skatter fra loppemarked er hva du finner her.  Følg også bloggen også!

Scraphaugen

 Scraphaugen ligger 5 minutter fra Botnegård sendtrum i retning Brekstad og er den første scrapbooking- og stempelbutikken på Fosen (Bjugn). Her har de alt en scrapper måtte begjære, og de holder også kurs og papirverksted.Papirloftet, "Årets nykommer på nett" i 2007, er en hobbybutikk med papirrelaterte hobbyer som spesialfelt. Vi produserer stempler, miniatyrblomster i papir, dekorbrads (splittbinders) og annet materiell. Vi importerer også merkevarer for scrapbooking og kortlaging, hovedsakelig fra USA. Nettbutikken åpnet i juni 2006. Følg dem også på Facebook-siden deres.Wild Rose Studios ble startet i Bristol i 2008 av Dulcie og Matthew. Wild Rose Studios fokuserer på stempler, papirer og herlige brads! Følg også bloggen deres for enda mer inspirasjon fra designteamet deres!

 
Hei, og velkommen til min epla profil og butikk.
Jeg er ei hobbyglad dame med mange garnnøster i luften. Hovedhobbyen min er strikking, og litt hekling. I det siste har knappeverden imidlertid åpnet seg for meg, og jeg har stor glede av å lage knappebaserte produkter.
Håper du trives her inne i min lille butikk.