Design team


                                              


Hei, jeg er Gry-Anette. Kanskje bedre kjent som bare GryA fra bloggverden. Jeg er trønder, men bor i Rælingen kommune på nedre Romerike. Der bor jeg med familien min. En superkjekk mann, en ekstremt pratsom jente på 7, en nusselig og sta jente på 2 1/2 og en politihund på fem med ADHD ( x 10 ). På dagtid er jeg lærer på en idrettslinje, og for 8 år siden ble jeg sakte men sikkert mer og mer opptatt med papir på kveldstid. Det startet med invitasjoner og bordkort til mitt eget bryllup,så ble det lenge bare Lo`er og nå for et par år siden ble det mer kort igjen i tillegg til Lo`ene. Når det gjelder scrappestil vil jeg si at den er en blanding av "white space/cluster" og "clean and simple". Har prøvd meg på flere stiler, men har landet på denne ....og der blir jeg nok.

Jeg er Linda. 81 modell bosatt i Egersund sammen med mann og barn. Jeg har scrappet siden 2007, og blir bare mer og mer glad i hobbyen min. For en skatt å få ta vare på alle minnene! Stilen min variere veldig, men er ofte leken, fargerik cluster. Ta en titt i bloggen min da vel ;)
Stine heter jeg, 84-modell bosatt i Horten. Her bor jeg sammen med kjæresten min, våre to barn, en bonussønn og en stor svart katt. Mitt scrappeeventyr startet  i 2007, da var jeg på et nybegynnerkurs i scrapbooking. Etter er litt rolig start har det bare blitt mer og mer scrapping, og jeg storkoser meg med denne hobbyen! Jeg scrapper mest LO'er, men det blir også en del kort og andre småprosjekter. Jeg er glad i farger og lekne detaljer, noe prosjektene mine ofte bærer preg av. 
Ta gjerne en titt i bloggen min :-)Hei, jeg er Maya (May Linda) fra Oslo. Her bor jeg med min mann og to jenter på 6 og 9. På dagtid jobber jeg som økonomikonsulent i kommunen. Jeg har alltid hatt interesse for foto, så når jeg oppdaget scrapping i 2005/2006 var jeg solgt. Jeg scrapper alt fra LO, minialbum og andre små prosjekter, og litt kort når det er en anledning eller bestilling. Stilen varierer mye etter humør, inspirasjon og prosjekt. Det beste ved scrapping er at man har ubegrensa muligheter.

Julia heter jeg. Jeg bor i Namdalen med min kjære, to jenter på 6 og 9 år og lillebror på 2 år. Jeg jobber som fysioterapeut i bedriftshelsetjenesten og trives godt med det. Jeg har alltid vært kreativ, og har prøvd mange forskjellige hobbyer. Jeg liker godt å strikke og jeg syr når jeg får lyst. Jeg har scrappet siden 2007, da ei venninne lokket meg med på hobbykveld på butikken sin. Etter det har jeg vært hekta! Jeg har vært innom mange stiler, men scrapper for tiden mest cluster når det gjelder LO. På kort varierer det stil etter mottaker, men jeg liker søte motiv.


HYGGELIG OM DU VIL BESØKE BLOGGENE VÅRE!
(klikk på bildene så kommer du direkte til dem)