tirsdag 25. januar 2011

So Cute Sketch 1

Velkommen til vår første skisseutfordring!

Som vi har skrevet tidligere har vi endret noen av våre faste utfordringer etter at vi tok en undersøkelse på senhøsten om hva dere ønsket mer av. Skisser kom høyt på lista, og vi er ikke vanskelige å be - skisser blir det! Dette er den første, og det er vår egen Camilla som har laget den!


Designteamet elsker skisser, og vi har gjort ulike typer prosjekter også denne gangen. Her er våre bidrag som vi håper inspirerer.

Asil


Anja
Camilla


Gunn-Elin


Isabell


Line


PiaDenne gangen er det Ameline som står for premien, og her er det bling-bling-bling!


Ameline holder til i Rygge i Østfold, og selv om fokuset er hovedsaklig scrapping, har de også produkter til mange andre hobbyer. De legger vekt på et annerledes og spennende vareutvalg, og med en fastpris på bazzillen på kr 4,50 er det ikke rart at valget faller på Ameline! Du har vel også lyst til å være med i kampen om denne? :)


Innleveringsfristen er 15. februar kl 23.59 og bidraget/-ene dine legger du inn i McKlinky nedenfor. Happy scrapping! :D


3 kommentarer:

Scrappegal sa...

Nydelig skisse! Og enda nydeligere inspirasjonsbidrag!!!! :)

Inger-Lise sa...

Hei. Hos meg kommer ikke McKlinky muligheten opp. Det gjør den ikke på noen av sidene deres

Asil sa...

Hei! På grunn av oppgraderinger er lenkene borte noen timer - legg igjen lenkene deres her, så skal jeg legge dem inn når LinkyTools er oppe og går igjen! :)