onsdag 11. juni 2014

Oh So Cute

Sommeren er over oss i store deler av landet. Kanskje har du mest lyst til å bruke sommerkveldene til noe annet enn papir og stæsj..?? Men jeg kan spå at det kommer en regnværsdag eller 10 i løpet av sommeren! Da er det veldig greit å ha noe klart av nye inspirerende "greier" eller kanskje trenger du et bursdagskort i full fart.
Her kommer litt inspirasjon fra det som finnes hos noen av våre sponsorer!


Her er en liten montasje fra Kort og Godt. Kort og Godt har mange flotte produkter, jeg falt veldig for slike bilder/utklippsark. Utrolig søte motiv og perfekt når du plutselig skulle hatt et kort! Også kan du kombinere med noen nye mønsterark i fine og duse toner!

Andrine og Marens Landhandleri har fått inn noen spreke nyheter. De har også fri frakt i juni, så her er bare å shoppe ivei;-) i nyhets kategorien er det virkelig noe for enhver smak. 


Korthobby er en flott butikk for å finne små skatter i metall. Her er to eksempler på pynt du kan finne, men pga bildekvaliteten anbefaler jeg heller at du tar turen innom de selv. Her finner du nettbutikken.Tusen takk til alle våre flotte sponsorer!
Ingen kommentarer: