tirsdag 15. november 2011

She's So Cute #19 ~Anne~

Vi er klar for å presentere vår gjest for November. Anne heter damen som skal inspirere dere denne mnd. Noen kjenner henne kanskje best som felixir, her er bloggen hennes.5 spørsmål som vi stiller alle våre gjestedesignere:

1) Når startet du med scrappingen? Jeg begynte så smått med scrapping i 2007. Jeg var på jakt etter et litt fint fotoalbum til et skoleprosjekt, og falt innom Papirloftet. Jeg må ha blitt helt sugd inn i alle de fine tingene man kunne få kjøpt, kan ikke engang huske det, men plutselig hadde jeg bestemt meg for å lage fotoalbum til søsknene mine til jul. Jeg begynte altså med LO-er, men det tok lang tid og jeg ble liksom aldri fornøyd. Så, gjennom hobbyforumet på babyverden, oppdaget jeg det store nettverket med bloggere, og fikk masse inspirasjon, og det hele tok virkelig av. Jeg tenkte først at kort, tja... Kortene var jo fine de, men jeg trodde ikke jeg kom til å lage noe særlig kort. Vel, jeg tok feil. Wink
2) Hva inspirerer deg?
Det som inspirerer meg mest, utenom å shoppe nye scrappesaker, er det å besøke andre og se hva de lager. Jeg er periodevis veldig ivrig på bloggrunder, delvis fordi jeg selv syns det er koselig å få kommentarer, så da er det jo gøy å gi andre den gleden, og delvis fordi det er så fint å se alt det lekre der ute og få noen nye idèer. Nye farger, en bretteteknikk, en ny måte å pynte på... Jeg syns også det er kjempegøy å delta på utfordringer, super inspirasjon der.

3) Er det noe du ikke kan klare deg uten av utstyr/stæsj/etc?
Jeg klarer meg nesten ikke uten noe. Jeg er stempelavhengi, spesielt Magnolia er favoritten. Distressene mine må jeg jo ha også. Etter det er det vanskelig å plukke ut noe spesielt, fordi jeg vet aldri når jeg skal stoppe. Jeg pleide å si at jeg skjuler hvor dårlig jeg er til å scrappe gjennom at jeg dekker kortene helt til med stæsj. Very Happy Så bånd, blonder, blomster i alle størrelser og varianter, crackle paint, glitterlim... Er det noe jeg IKKE er avhengi av?
4) Hvilke scrappere inspirerer deg for tiden og hvorfor?
De aller fleste scrappere jeg er innom inspirerer meg på et eller annet vis, men selvsagt blir det noen favoritter.
Bonnie (http://scrapaholicreations.blogspot.com/), Lillemor ( http://lillemorsmagnoliablogg.blogspot.com/), Camilla (http://cstoen.blogspot.com/), Elaine (http://atechnophobesblog.blogspot.com/), Debbie Dolphin (http://debbie-thedolphins.blogspot.com/), og Vibeke (http://vibekescrapperogskryter.blogspot.com/) er noen av mine favoritter for tiden. Jeg faller altså mest for de som er lik meg, men jeg har også mange andre som jeg totalt ulik det jeg klarer å lage som jeg er fast følger og STOR fan av. Folk som lager LO-er og scrapper i Clean and Simple fasinerer meg veldig, for det er så flott, men spesielt C&S klarer jeg bare IKKE.
5) Har du en spesiell teknikk eller framgangsmåte du liker mer enn andre når du scrapper?
Som nevnt, jeg elsker å fylle på til det ikke er plass for mer. Det har en tendens til å bli rosa og jentete, eller kanskje litt shabby? Vanskelig å si. Jeg liker en litt rufsete og halv-vintage stil, med masse detaljer og småtterier.

Her er den nydelige serviettholderen Anne har dekorert som inspirasjon til dere der ute:Så over til oppgaven Anne har satt sammen:

Jeg fant ut at det som blir morsomst for meg, er jo å lage det jeg liker best, så jeg lager dermed en liten oppskrift til dere...
Dere kan utelate ett av punktene hvis dere ønsker. Lag hva dere vil, f.eks. esker, pynt, LO eller kort.

- Juletema.
- Blonde og/eller bånd.
- Maling eller Crackle Paint.
- Blomster. Merk at dette er flertall. Wink
- Swirl. Kan være av bling/perler, papir, stemplet eller annet.
- Charm(s).
- Noe som glitrer/skimrer.

Her er den lekre premien Anne gir til vinneren:
Vi i DT har selvsagt prøvd oss på oppgaven, her er våre løsninger:
Da er det vel bare til å overlate resten til dere dyktige scrappere der ute.......
Vi gleder oss til å se deres løsning på oppgaven:)

Link direkte til bidraget deres i Mr.Linky innen 30.11.11 kl 23:59
2 kommentarer:

Sylvia sa...

Hihi dette ble visst litt feil ja:-))Denne type Linky Tool har jeg ikke vært borti før så bilde uteble visst. Navnet likeså.
(Gjelder bidrag 8)
Ser ut som om linken fungerer da.
Sylvia.

Elinor sa...

Hei, kan dere ta bort min, Elinor? Jeg såg nu att era utfordringar ikke kan kombineras med andra... Så ska legge in en ny istællet før denna (nr 4).