søndag 5. juni 2011

Pia Bau har valgt sin vinner

På tide å avsløre hvem som vant Pia Bau sin blondeutfordring. Og hvem som vi gjerne ønsker skal pynte bloggen sin med vår vinnerbutton :)
Men før vi går så langt så vil vi takke Pia for en utrolig flott utfordring, og til alle dere som deltok. For en gjeng med flinke scrappere dere er. Vi er stolte av at alle!!! Som sikkert dere fleste har fått med dere, så sliter mange av oss med blogspot for tiden, så noen har kanskje ikke fått så mange kommentarer fra oss som dere fortjener. Vi har alle vært å besøkt og studert deres bidrag opp til flere ganger, så vi håper ikke at dere føler dere oversett.


Men nok om det. Vi har jo en vinner å kåre.

Og dette sier Pia om sin vinner:
Jeg synes det er så flot med alle de blonder der brugt  både punchede og stofblonder og så er det et fantastisk design, nydelige farve kombination og smukt farvelagt motiv, kæmpe lækkert kort
Mange hilsener fra Pia

Og vi roper høyt hurra og gratulerer til


som har laget dette nydelige og detaljrike kortet. Jeg anbefaler alle å gå inn i bloggen hennes å se detaljbildene her. Nyt og bli inspirert sier bare jeg.


Send oss din adresse på thatsjustsocute@gmail.com så videreformidler vi den til Pia.

4 kommentarer:

Anne sa...

Woho!
Jeg er så stolt at jeg tror jeg skal sprekke. :D
Tusentusentusen takk til Pia og TJSC for fine ord.
Sender mail sporenstreks. ;)

Gunn-Elin sa...

Gratulerer så mye Anne :) Vi kan love deg at vi er like stolte som har så flink folk som deg som leker seg med våre utfordringer.
Gratulerer som Pias vinner.
Klem Gunn-Elin

Pia sa...

Gratulere også til vinderen som har lavet dette fine bidrag men også stor tak til alle der har deltaget på min udfordring, alle i piger har lavet så nydelige, fantastiske og smukt dekorerede kort
varme knus fra Pia

Scrappegal sa...

Gratulerer så masse, Anne! :)