onsdag 30. mars 2011

PåskeExtra del 2 og presentasjon av nye medlemmer i designteamet vårt

Denne gangen har vi fått med oss en helt nyåpnet nettbutikk som sponsor og det er Hobbygarasjen. Og den flotte premien som en av dere kan stikke av med er et gavekort der på hele 300 kr!!!!!! Oppgaven til dere denne gangen er rett og slett påskeegg. Vi vil se alle mulige slags påskeegg dere tryller frem. Og så har jeg den store ære og glede å få presentere de nye medlemmene i designteamet vårt for dere. Og de to er Anne og GryA. Vi i teamet er så glade for at disse to flinke damene ville være med her hos oss i That`s just so cute. Vi gleder oss til å jobbe på lag med de.
Jeg er Anne og jeg kom til verden en deilig vårdag i 1973. Jeg bor og trives i Horten, en liten by i Vestfold, sammen med mine to gutter på 11 og 6 år. Jeg startet så smått med papir i 2008, og siden har det bare blitt mer. Jeg lager for det meste kort, men litt annet blir det jo også innimellom:) Jeg bruker mye promarkers til farging på mine prosjekter, og er fullstendig fortapt i de tusjene:) Jeg er ofte på vandring ute i den store bloggverden, og finner masse inspirasjon jeg bygger videre på. Papiret er en rekreasjon for meg i en ellers travel hverdag. Da er det himmelsk å sette seg ned og bare nyte bunken med papir og stæsj som ligger foran meg:) Min blogg Hei, jeg er Gry-Anette. Kanskje bedre kjent som bare GryA fra bloggverden. Jeg er trønder, men bor i Rælingen kommune på nedre Romerike. Der bor jeg med familien min. En superkjekk mann, en ekstremt pratsom jente på snart seks, en nusselig jente på snart ett og en politihund på tre med ADHD ( x 10 ). På dagtid er jeg lærer på en idrettslinje, og for 6 år siden ble jeg sakte men sikkert mer og mer opptatt med papir på kveldstid. Det startet med invitasjoner og bordkort til mitt eget bryllup,så ble det lenge bare Lo`er og nå for et år siden ble det mer kort igjen i tillegg til Lo`ene. Når det gjelder scrappestil vil jeg si at den er en blanding av "white space/cluster" og "clean and simple". Har prøvd meg på flere stiler, men har havnet på denne ....og der blir jeg nok. Min blogg
GryAs egg

Annes egg

Gunn-Elins egg

Isabells eggPias egg

Håper vi får se masse flotte egg fremover. Fristen har vi satt til 27.4. ved midnatt. Og så minner vi om reglene våre som dere finner øverst under fanene. Dersom dere ikke har blogg kan dere sende inn deres bidrag til thatsjustsocute@gmail.com10 kommentarer:

Vibeke sa...

Grattis med 2 flotte jenter i teamet!!:)

Flott utfordring - kanskje jeg får gjort mitt egg også:)

Anne sa...

For en artig utfordring, får se om jeg ikke rekker å være med på denne, har jo noen egg liggende! :D

Gratulerer til de nye DT-ene, og jenter: NYDELIGE påskeegg! ;)

KinesKlode sa...

Lekre påskeegg!! Har hatt lyst til å prøve meg på dette tidliger, men liksom aldri fått somlet meg til det... Kanskje denne utfordringen var sparket bak jeg trengte??
Klem Kine

Hege-Annie Simonsen sa...

Wow, for noen flotte DT bidrag! :))

Fin utfordring, nå som påsken nærmer seg!

Hege-Annie Simonsen sa...

Og: gratulerer så mye til de nye på tamet deres!! Spennende å følge dere, alle sammen, her! :))

Marja Seidemo sa...

Grattis till nya DT-medlemmarna:) Jag tror nog jag skall göra ett påskägg:)

Asil sa...

Gratulerer med nytt designteam - gleder meg sånn til utfordringene her nå! :D

Og jammen skal jeg ikke lage et egg, gitt!

Klem

Anonym sa...

Helt fantastiske påskeegg dere har trykket fram♥ Så vakre og fulle av detaljer!

Gratulerer med 2 nye jenter i teamet!:)♥

Klem♥

Anja´s kortkreasjoner sa...

Gratulerer så mye til de to herlige nye Cute-jentene :) dere kommer til å kose dere masse, masse, masse :)

Elsker alle eggene - fantastiske kreasjoner fra dere :)
Klem, Anja

Bodil sa...

Så nydelige påskeegg dere har lagd :)
Nå har jeg fått lagd ett også.
God Påske :)