søndag 27. mars 2011

En ny vinner og en flau forglemmelse fra oss

Vi må bare fortelle dere at vi er så utrolig heldige som har fått inn så mange fine bidrag som er laget spesielt til oss på vår siste So Cute Color. Nå har virkelig studert og kost oss masse med å se igjennom bidragene så mange ganger. Dere er flinke!!! Dere gjør det nesten umulig å velge ut en vinner. Men vi har bestemt oss for hvem som kan smykke bloggen sin med vår vinner knapp.


Og det er Pojjos med dette nydelige kortet.


Og det er Ameline har sponset oss med premie til denne. Pojjos får velge seg 10 stk. bazzill fra
Amelines nettbutikk.


Og så har vi gjort en liten tabbe i teamet. Vi er så flaue over at vi har glemt å kåret en ekstra vinner av vår forrige skisseutfordring. Hobbyverden hadde jo sponset oss med to blomsterpakker til denne. Vi beklager forglemmelsen, det skal ikke gjenta seg.

Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce

     Og den neste som kan smykke bloggen sin med vår vinnerknapp og vente seg en godispakke i postkassen er bettand, som har scrappet denne flotte LOen.


Gratulerer så mye til dere begge to. Bettand sed oss en mail med adressen din så sender vi deg din pakke, og Pojjos vi trenger din mailadresse så vi kan videreformidle den til Ameline. Vår mailadresse er thatsjustsocute@gmail.com

2 kommentarer:

pojjo sa...

Ååååhhhh så roligt.. vad glad jag blir Tack tack för att ni valde mig :D
Ska jag har någon beställnings kod då jag beställer eller?
Mvh Johanna "pojjo"

Gunn-Elin sa...

Gratulerer!!!
Send oss en mail Johanna, så videreformidler vi den til Ameline så får du sikkert en bestillingskode på mail av henne ;)

Gunn-Elin