fredag 11. februar 2011

Stempeltreff!

Ja, snart er det vinterferie. Allerede! Men aller først er det treff i Kristiansund!

Korthobby arrangerer helgen 18. - 20. februar en stempelhelg på Rensvik og, og i den forbindelse har vi to oppgaver for de av våre lesere som ikke har mulighet til å delta på treffet. Deltakerne på treffet får selvsagt også disse oppgavene, og vi håper så mange som mulig vil være med på en ekstra-utfordring nå som vinterferien er rett rundt hjørnet.


Hos Korthobby finner du spennende og variert metallpynt til en veldig god pris. Her finner du det lille metall-ekstra som skal til for å løfte et prosjekt fra bra til knall!

Oppgave 1
Skisser er alltid flotte å ta med på treff, og vi håper denne skissen som Camilla har laget vil fenge både dere som lager layouter og dere som lager kort eller esker eller hva det måtte være! Vi vil i tillegg til å se at dere har brukt skissen, se metallpynt på prosjektet deres, men ellers står dere helt fritt!

Har dere ikke tre bilder, kan dere selvsagt slå sammen de skisserte tre til ett!

Oppgave 2
Her vil vi se bruk metallpynt, og det skal være en form for snø på det dere lager. Det kan være snøkrystaller, snømenn, et vinterbilde, en vinterhilsen (kanskje spesielt for dere som lager kort) - hva som helst, bare det er en form for snø! Vår egen Pia har valgt ut en av sine supre LOer som vi håper vil inspirere dere til å ta papiret og limet fatt!


Premien er sponset av Korthobby og er en super pakke metallpynt - perfekt for både kort- og layoutlagere! (bilde av premie kommer asap!)


Innleveringsfrist er 27. februar kl 23.59, og vi håper på mange flotte metalliske vinterbidrag! Dere kan selvsagt velge om dere vil levere bidrag til oppgave 1 eller oppgave 2 - eller begge! :)

Lenke til innlegget med bidraget ditt legger du som vanlig inn her (de som ikke har blogg kan sende bilde av det de har laget til vår e-post, så skal vi ordne det).Og da gjenstår det bare å ønske alle en fantastisk treffhelg om en liten uke. Og til alle som ikke skal på treff - det kommer flere sjanser, men dere kan jo likevel delta på utfordringene som ligger ute og venter på dere! :)