torsdag 6. januar 2011

Årsvinner 2010

Helt utrolig at av alle de supre vinnerbidragene vi har i galleriet vårt for 2010 så har vi sammen med dere kåret den beste av de beste :) Og denne kreative og unike scrappedamen kan pynte bloggen sin med denne knappen som er laget kun henne.

VIBEKE

Vi synes at det er litt ekstra stas å gi Vibeke litt heder og ære. For er det noen som er flink til å gi alle oss andre ros og koselige kommentarer så er det jo henne. Og det gjør hun både gjennom sin egen fantastiske blogg og Scrappehuset. Det er ikke vanskelig å se på en LO at det er Vibeke som har laget den. Hun har en helt egen stil og måte å scrappe på, og er en guru på detaljer. Det er utrolig fasinerende og studere hennes lek med papirer av alle slag, hennes bruk av maling glitter og alt som finnes av pynt i mange lag uten at det ser rotete og uoversiktelig ut i det heletatt. Hun er også en mester til å formidle stemning, øyeblikk og historier gjennom kameralinsen. Ikke rart at hun også er en del av Let`s get shabby sitt design team.

Tusen takk Vibeke for all inspirasjon og den scrappegleden du gir oss. Gleder oss til et nye kreasjoner fra deg. Du er et stort forbilde for mange av oss som har stor glede av denne hobbyen.Og her er den vakre LOen som er stemt frem til årets vinnerbidrag.
Den må jo bare nytes :)


Anbefaler alle å ta et lite dykk i Vibekes scrappeparadis av en blogg. Og hun som alle oss andre blir glad for koselige kommentarer :)


11 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Gratulerer så mye Vibeke!! Dette er så fullt fortjent!

Gunn-Elin sa...

Gratulerer Vibeke :)

Kari sa...

Gratulerer så masse Vibeke! Nyyyydelig LO som du vant med!

Ann Kristin sa...

Gratulerer så mye! Vel fortjent!! :)

Pia sa...

stort tillykke til dig Vibeke du laver nogle fantastisk lækre layout fyldt med skønne detaljer

Asil sa...

Gratulerer, Vibeke!!! :D

Linn sa...

Gratulerer så mye Vibeke og så enig, så fortjent altså! Du er makaløs i dine kreasjoner. Så generøs med oss andre ifht kommentarer, bidrar med inspirasjon og masse godt lesestoff!

Torill sa...

HURRA!!!!!!!!
Grattis, vennen!!!
Vibeke fortjener det så utrolig! Hun er helt rå!!!

Vibeke sa...

Tusen tusen takk, jenter!!

Blir helt rørt av alle de gode ordene deres. Takker og bukker!! Dette satt jeg så stor pris på!!
Sååå glad her nå!!:)

Gleder meg til et nytt år med dere her i TJSC:)

Linda Brun sa...

Gratulerer og vel fortjent. Superflink og inspirerende scrapper!!!

Papirskreppa sa...

Gratulerer. Det har hun fortjent, for hun er flink. Jeg ser at mitt bidrag til forrige utfordring er linket til denne bloggen :) Må være derfor jeg ikke har fått en eneste kommentar fra dere :) Kan dere fikse det?