søndag 10. oktober 2010

Extra Cute 13 - Lim det!

Hei alle scrappevenner! Camilla, Line og Asil har nettopp kommet hjem etter super helg i Tønsberg hvor vi har vært med på Casatreff! Så gøy og inspirerende!! Allerede gleder vi oss til neste treff!!

Vi føler oss så inspirerte og har bare lyst til å få pakka ut alt stæsjet og fortsette scrappe-maratonen, og vi håper det er flere enn oss som sitter slik! Eller kanskje klør det ekstra i fingrene for dere som ikke har vært på treff i helga? Vel, da har vi løsningen for alle!

Designteamet er blitt sponset av vår flotte sponsor Glue Dots™ som også har sendt oss en lekker premie til en heldig scrapper der ute! Glue Dots™ har et stot utvalg av sterke og allsidige limprodukter når du skal sette sammen ditt prosjekt, og du kan bruke dem på de fleste materialter; tre, plastikk, metall, papir, fiber, glass... Limproduktene får du på både rull, Dot'n Go-dispensere eller ark, her kan du velge akkurat det du foretrekker!


Så da er det klart for en ny Extra Cute utfordring fra oss. Er dere klare?

Vi vil rett og slett at dere skal bruke ulike limprodukter på prosjektet deres! En ganske åpen oppgave altså, men her er det mange muligheter for å skape skygger og nivåer og lag på prosjektet deres - ta fram pop ups, tape, flytende lim, store limputer, små limputer... Lek dere med ulike produktene og ha det gøy med papir!


Designteamet har selvsagt lekt seg, og her er er det vi har laget:

Gunn ElinCamillaPia
LineAsil


Det er altså Glue Dots™ som sponser denne utfordringens premie, og her er den fantastiske premien en av dere vil få tilsendt, flotte limprodukter du sette sammen de nydeligste ting av!
Fristen denne gangen er 02.11.2010 kl 23:59 og du kan enten levere ditt bidrag i lenkefunksjonen under her, eller sende dem på e-post til oss. Og husk, du kan levere så mange bidrag som du vil, det eneste vi vil er at du har laget noe spesielt til oss!

8 kommentarer:

Vibeke sa...

Hei:) Er jeg førstemann... hehe.. Og dette er den første gangen jeg deltar her inne også :) Moro. Her er mitt aller første bidrag hos dere. Men ikke det siste:))

http://kort-vibeke.blogspot.com/2010/10/thats-just-so-cute.html

Ønsker dere en strålende dag:)

Helle sa...

Hallo
Jeg henger meg på som nr 2
Lykke til videre ♫
Kreative ønsker fra Helle

Nina sa...

Åpen og flott utfordring. Lekre dt bidrag fra dere:)

-Sanna- sa...

Her er bidraget fra meg.

Tosk sa...

Mitt bidrag:D
http://toskscrap.blogspot.com/2010/10/bringebr-nese.html

Bodil sa...

Bidraget mitt innebærer alle 14 sidene i albumet. Holder det med at jeg legger det inn en gang?

GryA sa...

Hmmm...nå er klokka 21.10 og linkesystemet her er stengt...står jo at fristen er. 23.59 i kveld jo....

Her er ligger mitt andre bidrag som jeg tenkte å levere

http://milfordsscrappeblog.blogspot.com/2010/11/blatt-julekort.html

Asil sa...

Hei hei alle. Det er rett og slett vintertida som spøker med oss.

GryA, bidraget ditt er selvsagt med! :)

Bojose, det holder fint å legge inn en fellespost, eller du kan legge inn alle sidene - det er helt opp til deg. Nydelig stykke arbeid! :)