søndag 10. august 2014

Oh So Cute


Noen personlige favoritter preger presentasjonen av et utvalg av våre sponsorer denne måneden. Jeg er fortsatt i sommermodus (heldigvis) og da passer det med litt tilbehør som sier Sommer. Og snart skal jo alle bildene fra sommerferien scrappes, så da bør vi fylle opp lagret med noen nye sommerartikler! :-)
Kort og Godt har slike runde blomster som er flotte på kort og Lo`er av barna i sommervær. De har også et stor utvalg av stempel med fine tekster. Kort og Godt er et grossistfirma, så du har muligheten til å finne et utvalg i din nærmeste hobbybutikk.


Beklager igjen over kvaliteten på bildene, men håper dere tar turen inn til Korthobby i stede og ser på produktene der. Her er ting som gjør den lille prikken over i`en :-) En abc metallcharm er et must for deg som skal scrappe første skoledag, eller barnehagedag for den del :-)

Crafty Individuals er en av våre trofaste sponsorer, jeg har plukket to favoritter blandt nyhetene. Her finner du et bredt utvalg av scrappeartikler. Slike små treprodukter gjør mye på en LO :-)

Håper du blir fristet til å unne deg noe nytt. 
Vi har link til alle våre sponsorer i sidebaren til høyre.1 kommentar:

Hildes Scrappeunivers sa...

Så masse fint!! <3 Takk for inspirasjon!