fredag 2. mai 2014

She`s so cute - mai

Denne måneden presenterer vi fantastisk flinke Gunn-Eirill for dere!

http://gunn-eirill.blogspot.no/

Hei hei alle sammen.

Først må jeg takke for at jeg fikk muligheten til og bli gjeste designer her.

Jeg heter Gunn-Eirill og er i min beste alder. Familien består av 3 unger fra 19 til 4 år, en svigersønn, gubben, meg selv, også Pusur gutten til mor selvfølgelig. Vi holder til i Larvik og har en nydelig utsikt over Larviksfjorden og videre utover og "nesten til Danmark". Denne utsikten og åpenheten i naturen gir meg en indre ro. Mine dager er fylt med mammarollen, scrapping, hage og husarbeid. Jeg er i DT for Scrappehjertet, Scrapomania og StampARTic pr dags dato.


Når startet du med scrappingen? 
Jeg startet med et kurs på LO høsten 2006 og da var jeg hekta, men jeg har bestandig holdt på med en eller annen form for håndarbeid/ hobby.

 Hva inspirerer deg? 
Alt og ingenting egentlig. Jeg har så masse ideer i hode mitt til en hver tid at jeg skjeldent går tom for ideer og prosjekt.

Er det noe du ikke kan klare deg uten av utstyr/stæsj/etc?
Silhouetten min og Graphic 45 papirer med tilbehør.

Hvilke scrappere inspirerer deg for tiden og hvorfor?
Kirsten Hyde og Anne Elisabeth Rostad er 2 scrappere som er utrolig dyktige. Begge disse er 3D scrappere/ kunstnere.

Har du en spesiell teknikk eller framgangsmåte du liker mer enn andre når du scrapper?
Jeg jobber på mange forskjellige måter. Når jeg bruker Graphic 45 så går jeg ofte ut fra utklippsbildene når jeg skal lage kort/ flate prosjekter. Hvis jeg skal bygge 3D så begynner jeg på silhouetten og konstruerer.

Dette prosjektet jeg viser her er typisk meg. Jeg er veldig glad i 3D, Graphic 45, blomster og gamle ting som jeg kan bruke i prosjektene mine.

Så min utfordring til bloggleserene i mai er:

Musikk

Det er det samme om det er LO, 3D, alter, Mixed media, tag, kort osv så lenge det er inspirert av musikk i en eller annen form.

Det er Scrappehjertet som er sponsor for denne utfordringen.


Vel, så er det over til mitt prosjekt som gjeste designer hos Thats just so cute.


Her har jeg laget deler av en gammel grammofon.
Dette er en silhouette fil som jeg har fått av Kirsten.


Papiret på utsiden er fra Graphic 45. Det er et embosset ark som man kan bruke sandpapir på så det ser litt slitt og gammelt ut.
Notene er skjært på silhouette maskinen og montert på ståltråd, samme er gjort med sommerfuglene.Basen for prosjektet er en gammel bok som er slitt og fin i permen. Her har jeg limt sammen alle sidene på hver side så boken skal ligge støtt. På den ene siden har jeg limt på et gammelt noteark for og forsterke musikk følelsen.Selve grammofon tuten er montert på en gammel single plate.


Jeg har pyntet prosjektet med  mange forskjellige typer blomster. En del av bladene er punchet ut med Nellie Snellen punch/embossing serie, og en del er ferdig kjøpt. De fleste av blomstene og bladene har fått litt gesso på seg.


Under her finner dere 3 film snutter som jeg har laget om embossing.DT-jentene har også blitt inspirert av musikk!
  
GryA


Julia
ble inspirert av DyreparkensangenMaya
er inspirert av DeLillos sin sang om Vår.Linda


StineHåper du har latt deg inspirere, og er i det musikalske hjørnet!

Denne flotte RAKen kan du vinne:

 

Alle bidrag skal være laget spesielt til That's Just So Cute sine utfordringer, og kan ikke kombineres med andre utfordringer.
All contributions should be made specifically to That's Just So Cute's challenges, and can not be combined with other challenges.

Du kan levere så mange bidrag du vil!
You may submit as many contributions as you wish!
 
Fristen for å delta er 23 mai.Ingen kommentarer: