fredag 1. mars 2013

So Cute Color 27

Sitter dere og venter på fargeutfordringen for mars? Det har jeg også gjort i dag... helt til at det plutselig gikk opp et lys for meg. Åååå det var jo jeg som skulle legge den ut...! Vårfølelsen har nok tatt helt over hos meg. :) Håper vårfølelse og mer lys vil inspirere dere til å ta utfordringen!

Denne gangen har vi fått med oss FotoHuset Egersund som sponsor.

logofotohusettekstbl.jpg

Fotohuset Egersund er en gammel butikk i Egersund. En familie bedrift som har blitt drevet i flere generasjoner. Men sommeren 2012 ble den solgt ut av familien, til fotograf Ivar Barane, som nå driver butikken.
Etter hans overtakelse, har det også kommet en liten scrapbooking avdeling i butikken. Butikken holder også kurs i både fotografering(Ivar Barane) og scrapbooking(Brit Sviggum).
Og nå i mars skal butikken være representert på Papirfesten i Stavanger.
Fotohuset har egen nettside; http://fotohuset.biz/ og facebook side; Elite Foto Fotohuset Egersund, hvor dere kan se litt av scrapbooking utvalget.


Vinner av So Cute Color 27 får denne flotte premien fra Fotohuset.Så over til månedens farger!Design teamet har boltret seg i flotte farger, og vi håper det vil inspirere!

Julia

Stine

Linda

GryA

Maya

2 kommentarer:

Aquarell sa...

Heisann. Jeg har forandret innlegget i bloggen min, slik at kortet mitt kun linkes til denne utfordringen. Det var uansett denne utfordringen jeg lagde akkurat dette kortet til, så håper det går greit nå?:-)

GryA sa...

Det er ok Aquarell!!!