onsdag 25. april 2012

So Cute Surprise 4

Hjelpe meg som dagene går. Nå er vi faktisk i slutten av april og vi kan jo håpe på at våren snart kommer for fult. Det er den 25. og tid for ny utfordring her hos oss. Før vi presenterer sponsor og utfordring, vil vi minne dere på at april er en litt spesiell måned hos oss.  De som deltar på alle de tre utfordringene våre som starter i april blir med i trekningen av to superfine RAK`er.
Dette kommer selvfølgelig i tillegg til at man kan vinne fine premier på hver enkelt utfordring. Vi har fått inn mange fine bidrag til "So Cute Color" som er den første av utfordringene. Er det noen av dere som ennå ikke har fått levert til denne, har dere dagen i dag på dere. Fristen går ut i kveld kl.23.59. Men det kan dere rekke!

Tilbake til dagens utfordring. Vi har med oss en av våre trofaste sponsorer som vi setter stor pris på. Og det er;
Andrine & Marens Landhandleri er et ungt firma som henter sin inspirasjon hos sine røtter i bygde Norge. Det er ingen tvil om at vi i Landhandleriet elsker farger og ting som er litt annerledes. Det ser du på vareutvalget vårt! Og hos oss finner du bla den fargerike og originale Mt Washi tapen fra Japan. Vi har Norges største utvalg av denne populære tapen! I tillegg finner du også herlig fargerike BallChains og "buttons" / embellishments med norsk tekst fra MagicMonday. Til scrapbooking vil du også finne stempler, papir, twine, ink sprayer, blomster og annen pynt hos oss. Når kvalitet og service teller - velg Andrine & Marens Landhandleri!

Besøk landhandleriet her: www.anma.no

Følg vårt dyktige design team i vår blogg her! (www.andrinemaren.blogspot.com)

Følg oss for siste nytt på Facebook her! (www.facebook.com/anma.no)


Så kommer utfordringen;    

  "teip her, teip der, teip i vei"

Som dere sikkert skjønner, vil vi at dere skal bruke en eller annen form for teip på det dere lager. Teip som "pynt" altså. Ikke tosidig teip til å feste ting.Her er premien fra vår snille sponsor

Vi i teamet har også teipet i vei på våre prosjekter. Og vi var så heldige å få hver vår pakke med teip og pynt fra Maren og Andrine som vi selvfølgelig har brukt.


Linda
PiaStineGryADa er det bare å sette i gang å scrappe med teip!

Hos oss kan du lage hva som helst i papir, men vi vil ha prosjekter som er laget spesielt til oss.
Legg igjen link til ditt bidrag her, eller send oss det på mail.

Frist: 15.mai kl. 23.594 kommentarer:

Gunn-Elin sa...

love love!! Fantastiske bidrag fra teamet og elsker utfordringen. Håper jeg får meg noen etterlengtet scrappetimer for da skal jeg jammen meg hive meg på denne :)

Klem

Bodil sa...

En super oppgave og flotte bidrag fra dere :)

lissy-hanne sa...

Det var et bud fra mig, sjovt at bruge tape. det sker ikke så tit.
klem

pia iris sa...

så koselig at dere liker oppgaven vår :o)