onsdag 25. januar 2012

So Cute Surprise

Da er vi her igjen med en ny utfordring, og dette er en helt ny post hos oss. I fjor hadde vi "So cute Sketch" den 25. hver måned, men denne ville vi bytte ut. Så, som dere ser heter denne "So cute Surprise" fra nå av. Det vil si at det blir en overraskelse hver gang denne utfordringen kommer. Det kan være et tema, ord, skisse eller annet moro vi finner på. Så da håper vi maaaaange vil være med oss på denne!

Før dere får vite dagens overraskelse vil vi presentere vår flotte sponsor  til denne utfordringen.


Papirpikene er en spesialforretning innen papirhobby, med stort utvalg i alt til stempling og scrapbooking. Butikken ligger i Gjøvik sentrum, og eies og drives av Hilde Røisehagen og Rita Kjølvang. Vi satser på et bredt utvalg av kvalitetsvarer, en hyggelig atmosfære og et aktivt miljø. Hos oss er du velkommen innom for en hyggelig prat og en kaffekopp. Ta gjerne med scrappesaker, og kos deg med hobbyen din hos oss
i butikkens åpningstid. Vi arrangerer ”scrappetreff” på kveldstid ca 1 gang i måneden, og holder kurs i forskjellige teknikker, både med egne og innleide kursholdere.

Følg oss gjerne på Facebook, og titt innom bloggen vår http://papirpikene.blogspot.com/ for å følge med på hva som skjer. I disse dager jobber vi med å starte opp vår nye inspirasjons- og utfordringsblogg Papirpikenes verden http://papirpikenesverden.blogspot.com/ Vi har også nettbutikk www.papirpikene.no hvor du kan se nyheter, og handle enkelt og raskt. Hvis du velger kortbetaling, bestreber vi oss på å pakke og sende varene samme dag.

Velkommen til Papirpikene ;-)

Ta en titt innom både bloggen og nettbutikken!
De har MYE fint!Da var det utfordringen!
Og denne gangen har vi en temautfordring.

"Snøkrystaller"
Vi fire har selvfølgelig også tatt utfordringenLindaStineGryAPiaBlir dere med på denne, har dere muligheten til å vinne denne herlige premien fra Papirpikene!

Frist: 15.februar kl. 23.59

Husk at du ikke kan kombinere våre utfordringer med andre!6 kommentarer:

Maya sa...

Flott utfordring og fine ting dere har laget :)

Asil sa...

Stilig! Dette blir spennende! :)

Scrappegal sa...

Herlig utfordring!

Scrappegal sa...

oii... snøstjerner.... Skal se hva jeg kan få til.... En utfordring!

Fru K sa...

Jeg tror at jeg har fået lagt et link ind her ved en fejl - og jeg kan ikke selv slette det. Vi I gøre det ;-)

GryA sa...

Hei FruK!
Sånt kan skje og det går helt fint! Ingen fare. Skal se om jeg får fjernet den, ellers er vi obs på at denne ikke er med her. Det går uansett fint!