søndag 15. januar 2012

So Cute Girl

Nei, "So Cute Girl" er ikke en ny post hos oss. For den 15. i hver måned skal vi fortsette med "She`s So Cute". Og bare gled dere, for det kommer mange spennende gjester utover året.
Men, hvorfor heter dette innlegget "So Cute Girl"? Jo, det er fordi vi har fått en ny Cute Girl med oss på laget her i TJSC!! Det er vi sååå glad for. Ja, og veldig glad for at det er akkurat denne jenta!

                                                                            Linda
Jeg heter Linda, er 30 år og bor i Egersund sammen med min mann Eirik og gutten vår Jesper på 4år. Jeg begyegnte å scrappe når jeg gikk gravid med Jesper, og har vært hektet siden! Jeg lager for det meste LOer, men det hender at det sniker seg inn noen kort og andre prosjekter innimellom. Cluster og white space er nok det som beskriver stilen min best, men jeg koser med også med vitage og scrabby. Jeg er glad i spreke farger, fiffige detaljer og har et litt barnslig uttrykk på mye av det jeg lager. For tiden er maling eller mist et must på majoriteten av det jeg lager, men hva jeg er hektet på går litt i bølgedaler Wink

Jeg er kjempeglad for å få være en del av teamet her hos TJSC, og varmer opp med å gi dere denne utfordringen: Bruk en tag fra et klesplagg (eller en merkelapp), og en form for tråd/hyssing på det dere lager.Ja, dette er RAK`en Linda vil gi bort til den heldige vinneren av utfordringen sin! Så sleng deg med


Både Linda og vi andre har laget et bidrag til utfordringen.Linda

Pia


Stine
GryA
Da er det din tur!
Legg til ditt bidrag her innen den 30.januar kl.23.59

Og vi minner på at hos oss kan dere ikke kombinere med andre utfordringer. Men dere kan lage hva dere vil!
6 kommentarer:

Brit Sviggum sa...

Gratulerer til Linda! Og gratulerer til dere! :) Linda er ei super jente, og en super scrapper :) Nydelige LOer dere har laget. Ha et fint scrappe-år!

Asil sa...

Hipp hurra! Gratulerer til både blogg og Linda - dette blir spennende!! :)

Scrappegal sa...

Gratulerer så masse LInda!!! :D
heier på deg!
Gleder meg til å følge med på sprellene dine!

Stilig første utfordring du har funnet på til oss!

Pauline sa...

Hipp hipp hurra og gratulerer Linda!! :-)

Linda Brun sa...

Grattis til dere med enda en flink dame i teamet og gratulerer til Linda. :-)

Vibeke sa...

Gratulerer så mye med flott ny DT jente!!:)

Takk for inspirasjonen Linda:)