søndag 1. januar 2012

so cute colors # 13

Og der var vi inne i 2012 og jeg vil ønske dere alle sammen et riktig godt nytt år.
Håper julen har vært flott og at dere er klare for dagene som kommer.

Vi har mange nyheter å komme med, og først av alt tar vi den triste, for det er 3 av våre cute scrappesøstre som har valgt å si fra seg plassene sine her hos oss. Disse tre er Isabell, Gunn-Elin og Anne. Vi skjønner at av og til i livet må en omprioritere ting, og vi ønsker disse tre flotte damene lykke til videre og så håper vi at dere kommer innom og blir med på utfordringene våre fremover.

Vi har fått en kjempeflink ny cute jente med på laget men hvem dette  er,er hemmelig frem til den 15. januar så dere får henge med og se hva som skjer.

Vi kommer også til å gjøre litt om på utfordringene våre, men So Cute Colors kommer til å gå som før og ha fast dato den 1. i hver måned.

Denne januarmåneden har vi valgt dette flotte bildet som fargeinspirasjon.og sponsor denne gangen ersom stiller med denne flotte premien.Vi har også scrappet disse flotte kalde fargene og her kommer våre bidrag.

Gry AnetteStinePia
Legg inn ditt bidrag i linken her innen den 25. januar klokken 23.59.
Og dersom du ikke har blogg kan bidraget mailes til oss på thatsjustsocute@gmail.com

Og husk at våre utfordringer IKKE kan kombineres med andres.

5 kommentarer:

Scrappegal sa...

Trist å høre om jentene som slutter hos TJSC!! Lykke til videre, alle tre!
Og flott ny utfordring! :D

pia iris sa...

takk for det scrappegal sørlending.

lissy-hanne sa...

Godt nytår

Gunn-Elin sa...

Jeg synes det var trist å lese det selv jeg SS, selv om det er noen mnd siden jeg tok den avgjørelsen :( Men vet det er noen fantastiske damer som driver bloggen videre, og løfter den mot nye veier. Gleder meg til å følge videre og leke meg med mange flotte utfordringer fremover.

Klem Gunn-Elin

GryA sa...

Takk i lige måde lissy-Hanne!