søndag 25. desember 2011

So Cute Sketch 12

Først må vi få ønske alle dere som er innom GOD JUL! Vi håper dere hadde en fin og vellykket julaften i går, og kanskje noen fikk scrappeting til og med.

Vi er her nå med den siste utfordringen på denne siden av året. En ny skisse dere kan gå løs på i mellomjula! Som sponsor på denne har vi med oss svenske Creativica!

Butiken och webbutiken Creativica startade i Maj 2009, ägs och drivs av Karin "Kada" Dahllöf. Företaget är en enskild firma.
Vi stävar efter ett blandat utbud med material för Scrapbooking, Kortmakeri samt ett basutbud av konstnärsmaterial. Själva gillar vi att blanda nytt och gammal och det gör vi också i butiken: du hittar både helt nylancerade produkter och gamla favoriter! Ibland snubblar vi över ett parti till bra pris, då kommer det även kunden tillgodo.
Vi har en fysisk butik i centrala Uddevalla, granne med SAGA-biografen på SAGA-plan, så mycket som möjligt lägger vi också upp här i webbutiken. Söker du nåt speciellt som du inte hittar här kan du kontakta oss, kanske har vi det ändå. Her er den flotte premien de sponser oss med!SkissaOg vi i teamet har som alltid lat oss inspirere selv også!


Pia
GryA


AnneStineGunn-Elin


 

Da kan vi vel avslutte innlegget med å ønske dere GODT NYTT ÅR ! Vi smeller inn i det nye året med nyheter og overraskelser, så følg med! 

Denne utfordringen har frist til 15. januar kl.23.59,
og husk at hos oss kan du ikke kombinere med andre utfordringer.

Legg igjen link til ditt bidrag under her, så kommer vi på besøk og titter

4 kommentarer:

Anne-Eddie sa...

Hei! Her skal jeg legge inn og så har dere stengt før tida !! Det står tydelig 15.jan. kl.23.59 !!!
Det var lusent gjort!!!
Anne-Eddie :(

Vibeke's trekløver sa...

Det skulle jeg også!

GryA sa...

Vi beklager veldig, men her har Linkytools avsluttet på egenhånd. Enten har vi bommet litt i forhold til tidsforskjellen mellom oss og de som leverer tjenesten eller det har oppstått en annen feil.

Renee sa...

Legger den her jeg da -for det er ikke 17. enda - og linky er lukket.

Takk for morsom skisse ♥
ruffascrappekrok.blogspot.com

Det er den LO'en med Victor som er suuuuperskummel :)