tirsdag 1. november 2011

so cute colors # 11

Da er det blitt 1. november og sikkert mørkt nok til at det blir scrappekvelder for dere og.
Vi har denne måneden Ameline som sponsor her hos oss.

Her er hva de sier om seg selv:
Ameline har sitt utspring i en lidenskap for scrapping, og et ønske om å gjøre hobbyen til en hovedbeskjeftigelse. Ameline holder til i Rygge i Østfold.
Ameline har hovedfokus på scrapbooking, men tilbyr også et utvalg produkter til andre hobbyer. Her finnes noe for enhver smak! Vi legger vekt på å ha et annerledes vareutvalg; å være "først med det siste" er ikke det vi prioriterer høyest. Derimot er kundemedvirkning det viktigste nøkkelordet for Ameline. Hovedtyngden av vårt sortiment er tatt inn på forespørsel fra kunder, og slik vil vi fortsette. Det er derfor viktig å få dine tilbakemeldinger! Og all kritikk, god eller dårlig, mottas med stor takknemlighet!
Ameline kan tilby landets gunstigste priser innen scrapping, og det vil alltid lønne seg å handle i vår nettbutikk. Du vil dessuten motta en gratis oppmerksomhet fra oss ved hver bestilling :-) Du betaler porto etter Postens satser, og vi tar ingen gebyrer utover det. Handler du for min. 450,- betaler du ingenting i porto. Vi bestreber oss på å ha kort leveringstid. Lagervarer sendes i løpet av 1-3 dager. Varer som ikke finnes på lager har vi som oftest i løpet av 1 uke.
Vi ønsker deg et hyggelig "opphold" hos Ameline! God handletur!

Vi har denne måneden dette flotte bildet til fargeinspirasjon til dere.Vi har selvsakt lagd noe til inspirasjon.Og her er premien som en av dere stikker av med dersom dere lager noe og sender det til oss. Enten ved at du legger link under her, eller at dere sender det til oss på mail thatsjustsocute@gmail.com innen 25.11. klokken 23.59Og så minner vi om at våre utfordringer ikke kan kombineres med andre sine.


Og dersom dere har lyst til å bli med i vårt koselige team så ikke nøl med å søke.
Les mer HERIngen kommentarer: