tirsdag 29. november 2011

juleekstra 2011

Nå har den søte adventstid kommet og jeg håper dere tar dere tid til å kose dere masse. Det er nå før jul det er mest kos synes jeg, og det blir jul selv om man ikke stresser ;o)
Derfor håper jeg at dere tar dere noen velfortjente pauser i all vaskingen og bakingen og pyntingen, og ja jeg vet ikke alt som vi styrer på med jeg ;o) og tar dere tid til litt scrapping også.
Vi har fått Hobbygarasjen som sponsor til dette årets juleekstra, og de har sponset oss med masse flott. I tillegg så stiller de med et gavekort på 200 kroner til en heldig vinner. Og ikke bare gavekort, men portoen også ;o)


Og siden dette er en juleekstra så vil vi se julerelaterte ting her, og siden mange scrapper julebildene i januar så setter vi lang frist på denne sånn at mange rekker å være med.
Og mange lager vel juleting allerede nå så vi gleder oss til å se mange bidrag her.
Fristen blir ut januar måned, det er vel en grei frist tenker jeg :o)

Her er det vi i designteamet har lagd av det vi fikk.

GryAAnne


PiaGunn-Elin

Og da ønsker vi dere alle sammen en flott adventstid, og minner om at våre utfordringer IKKE kan kombineres med andres utfordringer ;o)

Legg inn link til bidraget din under her, og dersom du ikke har blogg men gjerne vil delta likevel så er adressen vår thatsjustsocute@gmail.com

3 kommentarer:

Hanne sa...

Jeg beklager å ha spammet dere med bidraget mitt, det var slett ikke meningen! Jeg fikk opp så mange feilmeldinger mens jeg holdt på at jeg holdt på å gi opp - og da jeg endelig fikk det til, lå det altså 5 her fra før...

Vel, jeg kan ikke annet enn å beklage, dere må gjerne fjerne noen hvis dere klarer :)

GryA sa...

Hehehehe...slapp av Hanne. Det går bra. Vi har vel aldri klart å slett, så det får bare stå slik.

Mea sa...

Da har jeg lagt til mitt bidrag! :)

Ha en fin dag.