mandag 3. oktober 2011

Vi har vært på treff.

I helga så var vi så heldige å var på CasaKreativ sitt treff. Og dere kan tro vi koste oss. Og det var så stas å endelig treffes. Vi manglet bare en cute snuppe og det var vår kjære Gry. Vi vil takke CasaKreativ for et artig treff. Og vi gleder oss allerede til neste. Vi vil også gratulere CasaKreativ med 2årsdagen som var på lørdag. Hipp hurra!!!


En av helgas store begivenheter var å få være på Ingvild Bolme sitt kurs. Tenk å få lære av selveste Ingvild da. Det var artig det. Alle laget samme LO, men selv om LOene er helt like så kan man faktisk se hver scrapper sin lille signatur på likevel. Bilder utrykk osv gjør at de ikke blir helt like. Og dette var enda en påminnelse om at farger og blomster kan brukes til alt. Vi scrappere henger oss kanskje fort opp i jentefarger og guttefarger. Og jentepynt og guttepynt.

Her kommer våre LOer.
Hennes LO kommer snart altså :)


 Vi har så lyst til at alle skal dele sine Ingvild Bolme LOer med oss vi. Og oppfprdrer alle til å legge link til sin LO i linketingen vår før det står november på kalenderen. Og for dere som ikke fikk vært med på kurset så skal dere selvfølgelig få være med. Lag en Ingvildinspirert LO og del den med oss.

Det lønner seg altså for snille damene på Gode minner har sponset oss med en premie. Og ikke en hvilket som helst premie. Hvem har vel ikke lyst på distressfila her da?11 kommentarer:

Scrappegal sa...

Herlig premie! Vil ha den ja! :)
Min kommer når jeg får tatt bilde! Men det er kun den ene LO'en som gjelder? Ikke den andre vi lagde?

Ann Kristin sa...

Heldiggriser som har vært på kurs med Ingvild Bolme!! Kan vi velge hvilken som helst Ingvild LO å bli inspirert av?
Superdigg premie ;)

Asil sa...

Jeg har vært på kurs, og gjett om det var gøy!!!! :D

Gunn-Elin sa...

Du bestemmer helt selv hva som inspirerer deg Ann Kristin, så lenge du scrapper i Ingvild Bolme stil :)

Vibekke sa...

Å GURI SOM JEG ØNSKER MEG DEN FILA DER <3
Desverre får jeg ikke til å linke inn til dere, noen ide om hva som kan være feil?

Mvh Vikkevikk

Gunn-Elin sa...

Jeg er nok en udugelig datanerd, for jeg forstår meg ikke på slike ting Vibekke. Men legg inn linken her i kommentarfeltet da, så skal jeg prøve å legge den inn :)

Vibekke sa...

Her kommer linken min, TAKK FOR HJELPEN GUNN-ELIN <3
http://vikkevikks.blogspot.com/2011/10/casakreativ-kurs-med-ingvild-bolme.html

Anne sa...

Jeg la den inn jeg Vibekke:))

Surfine sa...

Jeg fikk kun til å legge til med generic jeg - enda bildet ligger i en helt vanlig blogg. Men jeg har jo fått lagt inn da:)

Gunn-Elin sa...

arg.. som jeg sliter med linketingen vår på denne. Jeg sliter virkelig med å komme meg inn på linkene til noen av dere. Så beklager til alle som ikke har fått tilbakemelding enda. Men dere er ikke glemt altså.
g vi jentene i teamet setter så stor pris på at dere vil dele de flotte LOene med oss.

~Isabell~ sa...

Utrolig lekre bidrag jenter. Artig å se så mange Ingvild Inspirerte. Lo'er<3