tirsdag 21. juni 2011

Sommerspesial med Screppa Torill=)

Ja, nå er det straks skoleferie med alt som hører med. Grilling, bading, soling....you name it. Vi i TJSC tar ikke ferie fra bloggen, men rulerer litt for å få ut alle utfodringer og vinnere. Vi har valgt å holde en sommerspesial i år også, denne gang fant vi ut at vi ville spørre Torill (eller Screppa), om hun kunne tenke seg å stille som GD, og heldig som vi er.... så takket hun JA=)


1) Når startet du med scrappingen?
Jeg har vel egentlig alltid holdt på med klipp og lim..., men scrapping har jeg vel holdt på med i mer eller mindre grad i 10-11 år. Men det er vel i de siste 6 årene at det har tatt helt av! Jeg husker første gang jeg oppdaget at hobbyen min hadde et navn! Jeg oppdaget at det gikk an å kjøpe ferdigproduserte ting - vel, det har vel blitt noen handlenett siden....
Jeg startet med kursing og Screppa for 4 år siden.

2) Hva inspirerer deg?
Alt tror jeg!!! mønsterark, reklame, nye bilder, fargesammensetninger, mønstre, sofaputer, tapet, naturen.... ja, det meste! Men innenfor scrapping er det mønsterark som inspirerer meg mest! Jeg er arkoman! (Må ikke forveksles med Narkoman!) Jeg får aldri nok ark, og ofte starter jeg med arkene først - og finner bilder etterpå!

3) Er det noe du ikke kan klare deg uten av utstyr/stæsj/etc?
Helt klart skjærebrett, ark, lim, og blomster!

4) Hvilke scrappere inspirerer deg for tiden og hvorfor?
Akkurat nå kjenner jeg at jeg lar meg inspirere veldig av Polske scrappere!! De er nytenkende og så lekne i sin scrappestil!
Ellers så digger jeg scrappere som scrapper i Steampunk - ikke med maling og klæsj - men med papir! Graphic 45 har så masse flott her! <3 Hvorfor? Jo, fordi det er lov å leke, putte og stæsje!!! 5) Har du en spesiell teknikk eller framgangsmåte du liker mer enn andre når du scrapper?
Jeg begynner som regel ganske så clean & simple, men så tar det av etterpå! Jeg elsker å sitte å putte på ting på kortene og LOene mine. Da koser jeg meg glugg!!! Jeg er superglad i vintage, shabby chic og steampunk, men digger også å scrappe cluster, og mere clean! Jeg liker rett og slett å leke med ark og farger! Da er vel denne hobbyen helt perfekt! Ikke sant?

Så over til utfordringen Torill gir oss:

" Hva hadde sommeren vært uten jordbær?"
La deg inspirere av fargen, fasongen, ordet, smaken, følelsen...
Eneste kriteriet er at det skal være minimum ett jordbær på bidraget! Det være seg en knapp, klistremerke, tegning, bilde, mønsterark osv)


Se og nyt denne fantastiske LOen Torill har scrappet

Her er den lekre premien Torill gir sin vinner

I tillegg til premien fra Torill, trekker vi en vinner som får et gavekort fra freehand scraps, pålydende 15$.Så er det vel på tide å vise frem DT sin løsning på oppaven!

Jeg har brukt hvit bazzil med glimmermist. Ark fra my Minds Eye, skyer fra Best Creations og bokstaver fra doodlebug,
Har benyttet chipboard stjerner, emballasje fra prima, osteklut, ark fra MD, splitt binders, bruskorker, dymo, glimmermist over sjablon, maskinsøm, dottie ann, ? fra thickers og blondeserviett.


Legg inn deres bidrag innen 17.08.11, kl 23.59. Har dere ikke blogg kan dere sende inn på mail til oss: thatsjustsocute@gmail.com
2 kommentarer:

Torill sa...

Jeg får ikke linken til å virke opp på høyresiden her jeg...
Er det bare meg?
klems

Gunn-Elin sa...

Den funket ikke her heller. Men har fikset den nå :)
Klem