onsdag 6. april 2011

SteinkjerScreppa


Snart er det klart for Aprils største scrappebegivenhet. Scrappedamer fra fjærn og nær pakker nå sine mønsterark, kartonger og alt som finnes av scrappepynt og utstyr for å samles på Steinkjer i helga. Det er også flere spennende kurs å være med på. Stempunkedkort skal Torill lære bort, HegeAl skal vise frem er hav av muligheter, Ann Cicilie skal dele sine minialbum triks og Åshild skal inspirere og lære bort det som kanskje er mest pop for tiden, nemlig leken Art Journaling. Det kommer garantert til å bli ei uforglemmelig helg for alle som er så heldige å fått plass der. De snille damene som arrangerer har til og med kommet opp med pakketips og mye annen nyttig info i bloggen til SteinkjerScreppa.

Det er dessverre ingen av oss i TJSC som hadde mulighet til å delta denne gangen. Men det er ikke lysten det sto på altså. Men vi er så heldige å få delta med ei skisse til treffet. Og håper mange vil prøve seg på denne. Og det er selvfølgelig fult mulig for de som ikke skal på treff å leke seg med skissa også.Og alle som lager noe til denne er med i trekningen av en liten overraskelse.

Legg gjerne igjen link til din løsning i vår MckLinky eller send det til oss på mail thatsjustsocute@gmail.com inne 17.April kl.23:59


2 kommentarer:

Torill sa...

HURRA!!! Tusen takk for at dere er med på denne leken, og super omtale!! Jeg skal iallefall scrappe denne skissa! Takk takk!!!

Neste år får dere legge turen til Steinkjer!?
Ha ei super helg dere også!!

Torill sa...

Her er mitt bidrag
Jeg fikk ikke opp den linkyen, jeg!
Håper dette er greit!

Tusen takk for at dere ble med og laget skisse spes til oss!!
klems