lørdag 5. mars 2011

PåskeExtra med gjestedesigner

Heisann, tenk at påsken alt nærmer seg
- vi er alt i rute med påskebidragene våres, takket være fantastisk inspirasjon fra
Camilla Støen Bakke. Hun er en mester med sine pensler og maler de lekreste motivene.
Mitt foto

Jeg startet med scrapping eller kortlaging i 2006. Men det var ikke før i 2008 det ble "alvor" med det, etter at jeg deltok på et kurs i Distress-maling med Linda Muhr på Papirgleder. Jeg startet bloggen like etter.

Det er mye som inspirerer meg. Alt fra mønsterark og andre produkter til farger, foto og andre kort/LO'er. Jeg maler ofte motivet først, kanskje med tanke på noen fine papirer jeg har, og så prøver jeg ut forskjellige muligheter, alt etter hva som passer i farger og tema.

Masse!!! Men det viktigste er kartong, stempler, mønsterark, papirkutter, symaskin, roser, perler, blonder, Stickles, Big Shot, 300g akvarellpapir og ikke minst Distress Ink og Archival Ink.

Åå det er så mange flinke, og alle som lager kort eller scrapper gjør så mye fint. Det er veldig vanskelig å bare nevne noen som inspirerer meg, men vi har jo en utrooolig flink scrapper i Norge da som heter Ingvild Bolme. Jeg kan ikke se meg mett på det hun lager!

Når jeg lager kort liker jeg best å male med Distress Ink. Jeg har også prøvd Copics, og syntes det var moro. Ellers er jeg ganske begrenset når det gjelder teknikker. Men jeg liker veldig godt å prøve ut nye ting! Det kan være alt fra bretteteknikker til nye produkter.

Utfordring er:
Bruk fargene lilla, rosa, grønn og gul
og lag noe som ikke er firkantet

Klem fra Camilla

Her er hva Camilla har laget som inspirasjon til oss:Og det blir 2 vinnere denne gang
Den første premien er sponset av
hjerteboden

Og den andre premien er sponset av
Virkelig lekre premier

Og så må vi jo vise hva vi i DT har laget som inspirasjon:

Laget ett stort og spesielt Påskekort
Motivene er alle fra Magnolia, fargelagt med ProMarkers

Ark fra Kaiserkraft og Little Yellow Bicycle.
Hjerte fra Melissa Frances.
Roser fra Storyteller.
Bokstaver fra America Crafts.
Moulinegarn og bomullsgarn.


Motiv fra Magnolia, blomster fra Hobbyverden.

En liten lilla boks mellomste fikk i barnehagen, blonde fra papirloftet, blomster fra prima, bling fra papirgleder og plastkuler på ståltråd fra en dekorasjon her hjemme.

Vi gleder oss stort til å se ditt bidrag
Denne vil vare 1 hel måned, så du har god mulighet til å få tak i alt du trenger til å lage fantastiske påskekreasjoner (som ikke er firkantede hehe)

Last inn ditt/dine bidrag nedenfor innen fristen som er 05.04.2011 kl 23.59

1 kommentar:

Gunn-Elin sa...

Linketingen vår bestemte seg å avslutte før fristen hadde gått ut. Og vi fikk inn et nydelig bidrag på mail. Men den er så nydelig at jeg legger linken her, så flere får mulighet til å se :) http://karinskreativekro.blogspot.com/2011/04/paskepynt.html?showComment=1302067239115#c3721718555805316573