fredag 25. februar 2011

So Cute Sketch 2

Heisann, da var det jammen klart for vår andre skisseutfordring !! Må si at februar har flydd av sted fort som bare det. Håper dere har hatt en fin og kreativ start på året.

Denne skissen er også laget av Camilla i teamet vårt, en spennende skisse syns vi.

Vi i designteamet setter stor pris på skisser selv, og har kommet med varierte utgaver av denne skissen, som vi håper vil inspirere deg !
Bare se her:

- en fyrstikkeske -
Denne gang har vi to vinnere som skal kåres. Den ene er det vi i Designteamet som stemmer frem, og den andre vil vi trekke blandt resterende bidrag siden Hobbyverden sendte to blomstrende premier.

Powered by Zen Cart :: The Art of E-CommerceHobbyverden.com sitt konsept er "pynt i løsvekt"! Det vil aldri selges store pakker av samme vare, men hovedsaklig vil det være mulig å velge 1 stk av hver.
De ønsker også å holde lave porto kostnader, og sender derfor etter postens satser, men det er et max-tak på 26 kr. Ved kjøp over 199 kr er porto gratis!

nnleveringsfristen er 15. mars kl 23.59 og bidraget/-ene dine legger du inn i McKlinky nedenfor. Håper du vil kose deg med skissen slik vi og har gjort :)

2 kommentarer:

Натали sa...

Очень красиво получилось! Браво! У Вас прекрасный блог!

Vibeke sa...

Digger skissen!! Takk for inspirasjon til å scrappe i dag:)