fredag 31. desember 2010

Godt nytt år!!!

Nå er det ikke mange timene igjen til vi igjen skal venne oss til å avslutte datoer med et nytt årstall og til at viljestyrken skal prøve å holde på nye nyttårsforsetter. Det er alltid både litt vemodig og godt med denne dagen. For nå er det virkelig for sent å legge nye store planer for 2010, men 2011 derimot står helt åpent. Ikke en eneste time er sløst bort enda. Vi håper dere gleder dere like mye som oss til nye utfordringer, ideer og mye papirmoro. Så før klokka rekker å avslutte denne dagen og dette året så har vi en del vi vil dele med dere.

Som dere sikkert husker, så har vi hatt en avstemming gående om hvilke typer utfordringer dere helst vil ha. Først vil vi bare si tusen takk til alle dere som har stemt! Hele 81 tok seg tid til å si sin mening! Det er viktig for oss å se hva dere ønsker å se mer av! Det er tross alt dere som gjør bloggen vår til det den er! Og tallenes tale er ganske klar!


Deres topp tre: skisser, tips om teknikker og fargeutfordringer! Spennende! Og det er jo ikke noe poeng i å be om meningene deres om vi ikke skal gjøre noe med det! Det betyr at vi legger om utfordringene våre litt til å ha en plan som dette med noen utvidelser og nye utfordringsnavn:
So Cute Colors. Ny fargeutfordring den 1. hver måned. Frist for innlevering er 25. hver måned.

Oh, So Cute den 10 hver måned - vi viser frem produkter vi må ha!
She`s/He's So Cute - gjestedesigner presenteres med utfordring den 15 hver måned. Frist for innlevering er 30. hver måned

So Cute Sketch. Ny skisse den 25. hver måned. Frist for innlevering er 15. hver måned.

Extra Cute og Cute Tips - Ekstra utfordringer, og tips kommer når du minst venter det.


Utfordringene er åpne for alle, uansett land. Du kan lage LOer, kort, eller hva du måtte ønske (Hvis ikke annet er oppgitt i oppgaveteksten)Det viktigste er at du koser deg med papir! Og så må det være laget spesielt til That's Just So Cute sine utfordringer, de kan ikke kombineres med andres. Og du kan levere så mange bidrag du vil :)

Igjen, tusen takk til alle som har sagt sin mening! Vi håper dere blir fornøyd med endringene her inne.

Vi er utrolig stolte av alle dere som deltar hos oss, og alltid like vanskelig å velge ut en vinner. Det betyr at vi har et utrolig flott vinnergalleri. Og utifra alle vinnerbidragene i 2010 så har vi valgt ut våre 10 favoritter. Men for å klare å kåre det beste av de beste, vil vi gjerne ha hjelp. Vi håper du vil stemme på din favoritt av disse. Avstemningen ligger i sidebaren.

(favorittene er rangert i tilfeldig rekkefølge)
Vibeke

Tosk

PiaBau

MonaV
Maria - Miss Deerest 1
Marja - Miss Deerest 2
Inger
GryA
Camilla
Ann Cicilie
Og før vi avslutter 2010 helt, så skal vi avsløre hvem som vant denne superflotte pakken fra Patternscape
Tusen takk til alle dere som tok dere tid til å kommentere alle som var så heldige å være luker i vår julekalender. Og den heldigste av alle dere flinke kommentarmestere er Marlene.
Send oss adressa di til thatsjustsocute@hotmail.com så kommer det plutselig en super premie til deg. Og da er det ingen unnskyldning til å ikke scrappe julebilder eller kanskje du vil spare de til neste års julekort :)
Vi vil takke dere alle som gjør denne bloggen morsom å drive. Så tusen takk til alle som deltar på våre utfordringer. Håper dere og mange nye vil være med i 2011 også. Og tusen takk til alle våre sponsorer, som deler sine scrappeskatter med oss og våre deltagere. Nå gjenstår det bare å ønske alle sammen et godt nytt år!!! Håper det blir fylt med mange minnerike dager. Og kanskje blir de fanget av et kamera også :)

Klemmer fra Anja, Line, Camilla, Pia, Lisa, Isabell og Gunn-Elin.7 kommentarer:

Tone K. sa...

Dette var ingen lett jobb....så utrolig mye flott !! :o)
Norske scrappere er søren meg utrolig dyktige altså :o)

Ønsker dere alle
Et Riktig Godt Nytt År !!!

klem

Marianne/skorpionen sa...

Godt nytt år til dere alle!
Tusen takk for masse flotte utfordringer i året som har gått og gleder meg til nye i 2011!
Har vært og stemt på den jeg likte best også :)

Klemmer
Marianne

Toi9 sa...

Da har jeg stemt på min favoritt :)

Ønsker dere en strålende nyttråsfeiring :)
Og gleder meg til å følge dere i 2011.

Godt Nyttår!

Klem Toini

Hege-Annie Simonsen sa...

Hei! Så spennende med noe nytt ang. utfordringene i året som kommer! Det er gøy å følge dere og satser på at det blir like moro i 2011! :)

Nå har også jeg stemt på den eg synes var finest av disse ti dere har plukket ut. Det var ikke så lett, for her er jo alt bare lekkert! :D

Gratulerer til vinneren av julekalender-premien! Og ikke minst:
GODT NYTT ÅR I 2011, alle sammen!

Klem, Hege

Asil sa...

Godt nytt år alle sammen! Tusen takk for alle nydelige bidrag i året som har gått, jeg håper det blir minst like mange i 2011!

Vi sees!

Nyttårsklem fra Asil :)

Gry-Heidi sa...

Da har jeg også gitt min stemme :)

Ønsker dere alle et Godt Nytt År ! Gleder meg til å følge dere i 2011 :)

Klem, Gry-Heidi

Mea sa...

Herlig fred! *klype seg i armen* :)

Tusen takk!!!

Det var en artig julekalender og jeg gledet meg hver dag til hvilken blogg som lå bak neste luke. :)

Er så glad nå! :)

Nå skal jeg stemme på en av de vakre favorittene. Sliter med å velge.

Ønsker dere alle et godt nytt år!