fredag 15. oktober 2010

She's so cute #7Denne gangen har vi vært så heldige å fått Grethe til å være gjestedesigner hos oss, og dette hva hva hun skriver om seg selv.


HEI! Jeg heter Grethe, jeg fyller snart 35 og jeg bor i Molde sammen med mann og tre barn (jente 11, gutt 7 og gutt 2,5). Og jeg scrapper – både sent og tidlig.

Jeg startet scrappingen sommeren 2008. Da hadde mitt mellomste barn hatt kreft i 4 måneder, og jeg satt med mange bilder og opplevelser jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre med. Jeg hadde hørt om scrapping tidligere, men visste ikke så veldig mye mer... Så en dag gikk jeg innom den lokale hobbybutikken og ba om starthjelp. Det fikk jeg, og etter noen shoppingrunder hos diverse nettbutikker i tillegg var jeg igang.

Nå står scrappebordet i en krok i stua, og det går ikke en dag uten at jeg er innom. Jeg scrapper mest bilder av ungene mine. Og så lager jeg litt kort og noen andre småprosjekter innimellom.
På produktfronten prøver jeg ut det meste. Jeg har myyye blomster – interessant egentlig, siden jeg har to gutter... Men jeg liker blomster, og i det siste har det kommet mye flott både fra Prima og Kort & Godt.

Ellers er Cuttlebuggen min mye brukt, jeg liker mistflaskene mine... Og mitt MM skjærebrett er uunnværlig! Ellers liker jeg, som de fleste scrappere kanskje, det siste nye som har kommet ut... hehe...

Inspirasjon til prosjektene mine finner jeg rundt omkring. Gjerne hos andre scrappere, i blader eller blogger. Jeg elsker å blogghoppe! Jeg starter da i en av bloggene på lista mi, og så hopper jeg rundt i alle de lekre scrappebloggene.

Jeg synes nivået blant norske scrappere er høyt og finner alltid inspirasjon til det jeg driver med. Jeg inbiller meg at jeg kan bruke de fleste stiler og teknikker, men når jeg ser igjennom albummene mine så er det jo noen gjengangere... Mist, riving, sverting av kanter, klippepynt, blomster og knapper... men min favoritt for tiden er søm! Både for hånd og med maskin. Jeg var så heldig at jeg fikk symaskin i gave fra mammaen min. Hun hadde nok tenkt at den skulle brukes til gardiner og slikt, men lever nok også greit med at den så langt stort sett har sydd i papir.

Forøvrig feirer vi nå om dagen at sønnen min er ferdig med kreftbehandlingen sin!!! Og livet kan vel knapt bli bedre da?? LOen jeg har laget tar utgangspunkt i en viktig historie i min sønns liv... Han har nå vært i behandling for leukemi i 2,5 år. Sykdommen hans og behandlingen har på mange måter vært et fengsel som har styrt livet til sønnen min. Nå når han avslutter behandlingstiden vil han endelig få friheten sin tilbake. Jeg ønsket å lage en LO som viste kontrastene mellom det livet han har levd og det jeg håper han nå skal få.


Siden bildet er svart hvitt kan jeg velge ganske fritt når det gjelder papirer og pynt, og jeg har her tatt utgangspunkt i det jeg vil at LOen skal fortelle.


Jeg pleier ofte å lage en liten skisse, selv om jeg slett ikke er særlig god til å følge den...


Her ble det en del klipping... godt å ha en god saks!


Og så er prosjektet ferdig. Journalingen og overskriften lyder som følger: Kreft har styrt livet ditt i 2,5 år. Fra du var 4,5-7. Nå nærmer det seg slutten, og vi gleder oss alle med deg! Snart får du friheten din tilbake.

Så til OPPGAVEN Lag en LO der pynten du bruker gjenspeiler den historien du ønsker at LOen skal fortelle. Og skulle du være en kortlager, så lag et kort der pynten viser hvem som skal få det!

Og vi DT til That's Just So Cute gleder oss sammen med dere over at gutten deres er erklært frisk. Her er DT sine løsninger på denne flotte oppgaven.


Gunn-Elin


Isabell


Line


Pia


Camilla


Anja


Asil

Da håper vi at mange av dere flinke scrappere lar dere friste av denne flotte oppgaven, og denne flotte premien som en av dere som Grethe velger kommer til å stikke av med.


Vi vil og minne dere på de andre utfordringene som vi har gående som du finner link til i sidebaren vår.

Last opp ditt (dine) bidrag i linken under her. Fristen er 1. november kl 23.59.


8 kommentarer:

Randi WS sa...

For en utrolig rørende og sterk historie, blir jo helt tårevåt her jeg sitter!!
LO'en ble nydelig, jeg blir så imponert over alle dere som er så flinke til å lage disse!
Flotte DT bidrag også

Varme klemmer fra Randi WS

Gunn-Elin sa...

Tusen takk for at du ville være vår gjestedesigner Grethe, og at du deler din historie med oss. En fantastisk flott LO, og spennende utfordring. Gleder meg til mange flotte bidrag til denne :)

Klem Gunn-Elin

Grethe sa...

Tusen takk! Det var virkelig en ære å bli spurt! DT har laget utrolig flotte inspirasjonsbidrag som alltid! Og nå er jeg jammen spent på om noen hiver seg med på denne!

Scrappegal sa...

KUUUUL LO fra gjestedesigner!!!! Og for en viktig historie den forteller!!!! :)

Tosk sa...

Vet ikke helt om det passer til konkuransen...
Her er mitt bidrag: http://toskscrap.blogspot.com/2010/10/pa-fisketur.html

Rannveig sa...

Det er en utrolig sterk historie du forteller. Så godt å lese at det går bra med sønnen din!
Kjempelekker LO du har laget!

Skikkelig flotte løsninger fra DT også.

Kasta meg på denne artige utfordringa :))

Bodil sa...

La inn bidraget mitt her også.Synes det passet med utfordringen. Hvis det ikke er lov å kombinere denne med "LIM DET"utfordringen, så si fra!!!

Bodil sa...

Da tar dere bort bidraget mitt fra denne utfordringen :)