torsdag 26. august 2010

Vi fyller 1 år!


Vi fyller 1 år!!
Og det feirer vi med gaver, nytt design på bloggen og hele TRE nye jenter til designteamet vårt!! Du har forhåpentligvis oppdaget våre nye blå sider - vi elsker fargen og hvor enkelt det er å navigere med menyvalgene øverst! Nå er det superlett å se reglene våre, utfordringene, vinnerne, sponsorene våre og designteamet! Hva synes du? Og har du sett vår nye skryteknapp som du kan ta med deg til din blogg om du skulle være den heldige vinneren av en av våre utfordringer?Idag er det ett år siden vi kom på nettet! Og et herlig år har det vært! Fullt av utfordringer, gjestedesignere, gavmilde sponsorer, minikurs, våre produktvalg.. Og sist, men definitivt ikke minst - DERE - våre lesere og deltakere! Uten dette hadde ikke denne bloggen vært som den er! Dere gir oss så masse inspirasjon, og vi nyter hvert eneste bidrag dere sender inn! Og selvsagt håper vi at dere vil fortsette å følge oss og delta på utfordringene våre vi har planlagt utover høsten og vinteren! Vi kan love litt for enhver stil og smak!

Tidlig i vår begynte vi å leke med tanken på å utvide designforumet, og hva var vel mer naturlig enn å utvide designteamet på selveste ettårsdagen? Så i sommer søkte vi nye DT-medlemmer, og gjett om vi fikk mange herlige søknader! Det var en sann fryd å gå gjennom dem, og helt forferdelig å måtte sende ut avslagsmelding til alle foruten tre. Men de tre vi sto igjen med er perfekt for TJSC! Er dere spente på å se hvem som sammen med oss "gamle-jentene" skal inspirere dere i tida framover? Taaa-daaaaa! Her er våre nye DT medlemmer!


Hei! Gunn-Elin heter jeg og rakk akkurat å få med meg de siste ukene på 70 tallet før de fargerike 80åra tok over. Jeg bor i vårt lille idylliske hus på Brekstad sammen med min kjære og vår sjarmør på 1 år. Ikke nok med det, for jeg har en hurtigvoksende mage for tiden, og i november flytter det inn ei lita tulle inn i huset vårt.

Min lidenskap for papir startet vel egentlig vinteren 2008 da jeg bodde i USA en kort periode, men da ble det vel egentlig ikke laget noe som helst. Men året etter tok galskapen helt av. Og det er ingenting som tyder på at den har tenkt å roe seg ned heller. Og jeg ser heller ingen grunn til å legge bort mine scrappeskatter heller. For så fort jeg har mulighet så sitter jeg klistra foran pc`n i div hobbyforum og blogger på jakt etter de flotteste scrapperiene rundt om. Takket være internett så finnes det en utømmelig inspirasjonskilde. Jeg er en stor fan av mange av våre utfordringsblogger. Så jeg synes at det er en stor ære og ikke minst spennende å få bli en del av en selv. Håper jeg kan gi like mye inspirasjon til våre deltagere som jeg får av alle dere. Jeg er også veldig heldig å få være en del av design teamet til vår lokale scrappebutikk Scraphaugen

Jeg er vel ganske altetende innenfor scrapping. Jeg digger de fleste stiler. Er veldig glad i å scrappe lag på lag og masse detaljer. Men er også veldig glad i farger og lager gjerne "enkle" og fargerike LOer. Men uansett stil eller hvordan jeg scrapper så klarer jeg meg ikke uten maling, mist og bølgepapp. Ja, og symaskina står alltid tilgjengelig på scrappebordet mitt.

Tusen takk til TJSC-jentene som lar meg få mulighet til å leke med de, og være en del av et så fantastisk team.Hei. Jeg heter Pia, men i blogg og internettverden vil dere se meg som pia iris. Jeg er født i 66 og oppvokst på Averøy, men så traff jeg Thor Arne da og flyttet sørover til Karmøy. Der jobber jeg nå i 50% stilling som nattevakt i bolig for utviklingshemmede. Jobber i turnus 1 uke på jobb og 2 uker fri, og da blir det heldigvis mye scrappetid. Jeg er utdannet aktivitør og jobbet som det tidligere, og med tiden håper jeg å få jobbe som det igjen.

Jeg er så utrolig heldig at jeg har fått 4 flotte barn, 3 gutter og 1 jente. De er i alderen snart 5 til 22 år.

Jeg har scrappet i 4 år, og leter vel egentlig etter min stil enda, men noen CSs er jeg iallefall ikke. Jeg liker å eksperimentere og prøve ut nye ting. Har etterhvert forelsket meg i glimmermist, og symaskinen blir mer brukt på papir enn tøy.

Har prøvd det masse av forskjellig håndarbeid, og det fins masse kjekt som jeg gjør innimellom, men det er nå scrappingen som er kjekkest da. Liker godt å snike inn litt annet i scrappingen da, som brodering, strikking osv....

Jeg er fra før medlem i DT til Scrappekjelleren i Haugesund, og i utfordringsbloggen skisseboden.

Gleder meg masse til å bli en del av den flotte gjengen i TJSC, og håper jeg kan bidra med litt inspirasjon til dere alle.itt navn er Anja, født på slutten av 70-tallet på det vakre vestland. Arbeider med barn og unge i hverdagen. Har hunder som den store lidenskap i hverdagen! Jeg startet så vidt med kortlaging i 2006. Jeg kan vel ikke si annet enn at de siste årene har denne hobbyen tatt mer og mere av. Mye er takket være at jeg har arbeidet for Papirplaneten i Sogndal. Jeg henter mye inspirasjon og skaperglede på nettet, tusen takk for all inspirasjon der ute.

Jeg syns det er litt vanskelig å definere stilen min, men er glad i å pynte med alt fra bling til blomster, blonder og stasj. Jeg er svak for rosa og det sukkersøte. Jeg lager stort sett kort, men det blir og en del kreasjoner i form av bokser og lignende. Har så vidt prøvd meg på LO'er (kun to desverre), men dette gav mersmak - så blir ikke siste forsøket.

Jeg gleder meg såå til å bli kjent med alle jentene i teamet, samt til å leke med papir og stasj, og forhåpentligvis inspirere dere med mine kort og kreasjoner.


Vi måtte selvsagt utfordre disse jentene litt også. Så de fikk hvert sitt kit med tilhørende utfordring.

Camilla utfordret Gunn-Elin til å lage noe inspirert av tegneserier, med denne godteposen:


Og her er hennes fantastiske løsning:


Asil har utfordret Pia til å lage et råååsa kort (eller flere, hihi), og sendte denne lille overraskelsen:


Og her er Pias utrolige resultat:Line har utfordret Anja til å gå vintage med lag på lag og sendte henne dette å jobbe med:


Og det be forvandlet til dette fantastiske resultatet:


Men ingen har vel vært i bursdag uten gaver! Vi har vært så heldige å blitt sponset av Love2Scrap, og de sponser oss med TO supre papir-pakker! ;DDet eneste du trenger å gjøre, er å legge oss til blogglisten din med vårt nye design og legge igjen en kommentar her innen 15. september - og du er med i trekningen om en av dem! Enklere kan det vel ikke gjøres?? Vil du skrive litt om oss i bloggen din blir vi ekstra glade, hvem elsker vel ikke å bli gjort ekstra stas på?? ;D

Hipp hurra for oss - og for dere som gjør det å drive en utfordringsblogg til en sann glede! Vi håper å se nye bidrag fra dere allerede den 1. september - da kommer vår neste utfordring! Tar du den? ;D

71 kommentarer:

Christina sa...

Bildet er byttet. Gratulerer med dagen og nytt design

Kari sa...

Åååå så stilig det har blitt her inne. Digger det nye designet, og de nye bannerne er råkule!

Gratulerer med ettårsdagen! Gleder meg til masse flotte utfordringer utover. Gratulerer til de nye i DT også!

Kari

Marianne/skorpionen sa...

Bare elsker det nye designet deres! Fargen og den gamle skrivemaskinen - herlig! Lett å finne frem med knappene på toppen! Supert :)

Gratulerer og lykke til dere nye i DT!

Klem
Marianne

Renate Røverdatter sa...

Gratulerer med nytt design! Jeg elsker bøått, og skrivemaskinen er jo bare fantastisk!
Gratulerer med ett år, tenk at tiden er gått så fort:)

lissy-hanne sa...

TILLYKKE MED DAGEN OG DET FLOTTE NYE DESIGN, DET PYNTER NU MIN BLOG.

Bettina L. sa...

Gratulerer så masse med 1 årsdagen. Det er virkelig blitt en lekker side med den nye desingen og den skrivemaskinen var bare råkul. Gratulerer til de nye i DT også og blir spennende å se hva folk sender inn til utfordringene fremover. Nå pynter den nye designen siden min:)

Bettina

Unknown sa...

gratulerer så mye med 1 års jubileumet:)

dere ligger nå i min blogg :)

Toi9 sa...

Gratulerer med 1 års dagen!!
Bloggen ble kjempefin :)
Herlig farge!!
Og skrivemaskina skikkelig kul ;)

Gratulerer så mye til de 3 nye i DT!!!

Legger dere i sidebaren også :)

Ha en fin dag :)

Anette sa...

Gratulerer så mye med dagen!!!
Lager link og bilde i sidebaren min, og dere ligger allerede i utfordringslista mi ;)

Charlotte sa...

Gratulerer med dagen;)
laget ett skryteinnlegg om dere;)

Anne sa...

Gratulerer med dagen, og grattis til de nye DT-medlemmene. :)

Tone K. sa...

Gratulerer så mye med 1-års dagen :O)
Det har vært kjempemoro å følge dere !
Søt header dere har fått også....og nå ligger den i bloggen min :o))

Grethe sa...

Gratulerer med dagen!!
digger utfordringene deres. Det nye designet ser strålende ut.
Og til slutt må jeg virkelig få gratulerer med spennende valg av nye designteammedlemmer!!

HegeHB sa...

Gratulerer med nytt DT .Blir spennede å følge med fremover. Og oppdrag om utskifning av bilde er utført i sidebaren min!

Francielle sa...

Gratulerer med nytt design og nytt dt! Fantastiske flotte scrappere! Lykke til jenter, gleder meg til å følge med dere!

Randi WS sa...

Gratulerer med dagen og med nytt design!! Og velkommen til de 3 nye i DT ;) Kjempemye flott har dere laget med gavene deres!! :) Lykke til videre

Klem fra Randi WS

Wenche sa...

Gratulerer med dagen, men nytt og flott design, og gratulerer til de nye DTjentene og til hele teamet for å ha fått de flotte jentene med. Lykke til videre.

Ann Cicilie sa...

Jeg beskjærte blogheaderen deres og satte den inn som blinkie i bloggen min jeg - ELSKE det nye designet deres!

Gratulerer med dagen, og gratulerer med nytt designteam :)

Slett ikke umulig jeg tar neste utfordring, er i scrappesiget :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Gratulerer med jubileet! Hipp hurra! :) Gratulerer med både nye DT medlemmer og nytt design på bloggen, også! Tvi-tvi når det gjelder vinnerflaksen! Ha en super dag!

Klem, Hege

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Flotte nye medlemmer dere har fått med dere, og jeg elsker det nye designet! Genialt med den skrivemaskinen!
Lykke til framover!

Berit sa...

Gratulerer med 1-års dagen:)
Den nye "knappen" er på plass:)

Hildegunn sa...

Gratulerer med 1årsdagen og gratulerer til tre nye DT-medlemmer!

Maria Therese sa...

Gratulerer med 1 års dagen!!

Alhana sa...

Gratulere med dagen, nytt flott design og nye flinke DT medlemmer :-)

Solveig sa...

Gratulerer med 1 årsdagen!

Lykke til videre!

Camilla sa...

Gratulerer med det første året!
Gleder meg til å se fortsettelsen :)

Arnlaug sa...

Gratulera med dagen og gratulera med nye medlemmer av designteamet:-) Digger bloggen dåkas og prøver å få med meg ein del utfordringer. Håper eg får meir tid framover. Bilde med link til bloggen ligger i sidebaren min;-)

Lene sa...

Gratulerer så mye med dagen - dere gjør en kjempejobb!!
Flott ny design på siden og med nytt designteam!
Dere ligger i blogglisten min ;)

marit sa...

Gratulere med dagen!
Dere ligger i blogglisten min, å der har dere ligget i snart 1 år;)

Elisabeth sa...

Gratulerer så mye med dagen og med nytt designteam. Og ny lekker design på bloggen. Og dere ligger selvfølgelig i blogglisten min!!!!

Cathrin sa...

Gratulere så mye med 1 årsdagen! Likte det nye designet på siden deres kjempegodt. Blogglisten min har dere ligget i siden dere startet opp i fjor. Gleder meg til neste utfordring! :o)

Anette sa...

Gratulerer sååå mye!!! Fantastisk flinke jenter dere har fått med på laget!! Lykke til!

Torill sa...

Gratuelere med dagen!!!
Ett år er bra det i jungelen av utfordringsblogger:0) Her finner jeg masse inspirasjon! Lykke til med det neste året!!

Guri sa...

Her var det blitt forandringer ja. Gratulerer med 1-årsdagen. Klart eg vil vera med på feiringen. Bloggen er med i blogglista mi + eit par plasser til i sidebar.

Benita sa...

stort tillykke med bloggens fødselsdag. Det er herligt at I er der. Glæder mig til at følge jer et år mere (eller flere)

-Sanna- sa...

Gratulerer med dagen, med nye designere og ny blogg...
Kjempefin.
Jeg har byttet bildet og reklamerer litt i bloggen..

Julia sa...

Gratulerer så mye med et år!!

Og gratulerer til nye DT.
Gleder meg til å følge dere videre og forhåpentligvis få tid til mange utfordringer :-)

Hannemor sa...

Gratulerer så mye med 1 årsdagen, ny blogglayout og nye designteam-medlemmer!

Gleder meg til å følge dere videre! :)

Nina sa...

Gratulerer med 1 årsdagen, nytt utseende og nye designteammedlemmer :)

Gro sa...

Gratulerer med 1 års dagen og ansiktsløfting- Blått er flott!Bilde byttet ut!
Gleder meg til ny utfordring!

tyra sa...

Ett år alt. Tida går jammen fort:-) Flott blogg dette, med masse inspirasjon.Mitt førstevalg! Lagt til nytt bilde i bloggen min.

Grattis til nye de nye DT forresten! Lykke til videre.

Scrappegal sa...

Så FLOTT ny design!!! <3 <3 <3
Jeg har fikset litt på designet deres i blogglisten min under "Norske Utfordringsblogger".

Velkommen til de nye designerne!!! :)
Gleder meg til å se hva dere skal kreere av fantastiske arbeider i tiden framover!

Og ikke minst; GRATULERER med dagen!!!!!! :D :D :D
Flott at dere fortsetter å gi oss masse god inspirasjon! :)

Skal se om jeg får laget et eget innlegg også om bursdagen deres etter hvert. Må bare bli ferdig med ajourføringen og oppussingen av bloggen min! :)

Klem fra en Scrappegal Sørlending!

Monica's Scrappehjørne sa...

Gratulerer så mye med 1 årsdagen og med nytt design!!

RitaK sa...

Gratulerer, og tusen takk for en fin utfordringsblogg :-) Skriver en liten omtale om dere på bloggen min jeg...

Gry-Heidi sa...

Gratulerer så mye med 1-års dagen, og masse gratulasjoner til de nye DT-medlemmene :o)
Så stilig det nye bloggdesignet er!

Klem, Gry-Heidi .)

Burbulex sa...

Gratulerer så mye med 1-års dagen!!! Hipp hurra! ;-) Og gratulerer med nytt designteam!!! Lykke til videre!

Marianne sa...

Gratulerer så mye med 1-årsdagen, og goså med nye DT medlemmer.
Likte godt den blå fargen, og er glad for å ha oppdaget dere.

Anne Lise sa...

Gratulerer med ny blogg :)

Pillan sa...

Gratulerar på 1-årsdagen och till den nya fina blå bloggen!!

Bodil sa...

Gratulerer med 1-årsdag. kjempefint design på bloggen deres.
Har lagt den til i bloggen min :)

Marja Seidemo sa...

Grattis och lycka till i fortsättningen! givetvis har jag lagt till er i blogglistan, Happy scrapping :)

GryA sa...

Gratulerer så mye! Flotte nye scrappere i DT! Spennende!

hsm sa...

Gratulerer så mye med 1-årsdagen!
Stilig design på bloggen:)

Tindaloo sa...

Gratulerer så masse med flott nytt image og blogg bursdag! Har fixa nytt bilde :)

❤ Kaia sa...

Grattis med 1.års dagen.
Forrandring fryder sier de, og det er jammen rett. Bloggen deres er kjempeflott med nye flotte farger og header...
Dere ligger inne på blogglista mi.
Klem fra Kaia

Linda Brun sa...

Gratulerer.. Kjempestilig layout...
Dere ligger allerede inne på blogglisten min!
linda

KarenB sa...

Congratulations on ONE YEAR!!
Happy birthday!

I've updated the logo in my blog list.

Sissen sa...

Grattis med 1-årsdagen :) Dere ligger selvsagt på min blogg.

Papirskreppa sa...

Gratulerer. Og for en fin bursdagsgave! Lagt dere til i bloggen min .)

EttenA sa...

Tillykke med fødselsdagen!!

♥ Mys ♥ sa...

Gratulerer med 1 års dagen:)
Dere ligger nå i blogglisten min:)
*klem Inger*

Milla sa...

Gratulerer med 1 års dagen!!! Som helt fersk i bloggverdenen, har jeg akkurat oppdaget dere, og her var det mye flott å se!! Gleder meg til å følge dere videre, og har lagt dere til i sidebaren min :) Klem, Milla

UlrikaT sa...

Ett stort grattis på 1-års dagen! Jag måste bara säga tusen takk for all inspiration som ni har gett under detta år!
Klem/Ulrika

Janniche Drivdal Eriksen sa...

hei!
gratulerer med 1 års dagen!
da har jeg lagt dere i bloggen min og blitt følger av dere
klem janniche

Judith Veldhuizen sa...

Such great candy!! I really love it!!
I'm a new follower and i've put your candy on my sidebar!!
Thanks for the chance to win!

Greetings,
Judith
http://artdogz.blogspot.com

salvie sa...

Da har jeg også byttet til det nye fine bildet deres.Grattis med 1 års dagen:-)

Ina Emilie sa...

Gratulerer så mye med 1 års dagen :) Nyyydelige ting dere fikk frem av de forskjellige kit`ene.
Har lagt dere til i blogglisten min. :) www.inaemiliesverden.blogspot.com

Jorunn sa...

Gratulerer med 1-års dag:) Det nye utseende deres er flott. Gleder meg til å følge dere videre, og spennende med nyt DT-medlemmer.
Klem Jorunn

Anonym sa...

Grautlera så mykje med 1årsdag - og måtte det neste bli like bra.
Ei kjempe flott side de har, med kjempe mykje god inspirasjon :)
Lykke til vidare!!

Turid sa...

Gratulerer med 1 årsdagen! - og med stilig nytt design. Jeg er følger og har lagt en link i sidebaren i bloggen min!
Takk for inspirasjon fra "gamle" og nye DT-medlemmer - gleder med virkelig til å følge med videre!
Hilsen Turid

Anonym sa...

Stort tillykke med det første år. Og tak for en inspirerende og udfordrende blog.