tirsdag 20. juli 2010

Extra Cute 11 Grønt lys!

Vi venter vel i grunnen på sommeren alle sammen, men da slipper man i alle fall dårlig samvittighet når man sitter inne og leker seg framfor å være ute i "sola".. Så her er en ekstra utfordring til dere. Det er jo sommer tross alt, så denne gangen vil vi se fargen grønn på prosjektene deres. Dere må gjerne bruke andre farger også, men grønt skal være hovedfargen og veldig tydelig!

Denne utfordringen har vi i DT vært så heldige at vi er blitt sponset av Glue Dots™, og de sponser også en super premie til vinneren!

Velg blant Glue Dots™ store utvalg av sterke og allsidige limprodukter når du skal sette sammen ditt prosjekt, og du kan bruke dem på de fleste materialter; tre, plastikk, metall, papir, fiber, glass... Limproduktene får du på både rull, Dot'n Go-dispensere eller ark, her kan du velge akkurat det du foretrekker!


DT har slått seg løs med den grønne paletten, og her er det vi har laget.

Camilla


Isabell


Line


Asil

Det er altså Glue Dots™ som sponser denne utfordringens premie, og her er den fantastiske premien en av dere vil få tilsendt, flotte limprodukter du sette sammen de nydeligste ting av!


Fristen denne gangen er 12.08.2010 kl 23:59 og du kan enten levere ditt bidrag i lenkefunksjonen under her, eller sende dem på e-post til oss. Og husk, du kan levere så mange bidrag som du vil, det eneste vi vil er at du har laget noe spesielt til oss!

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Flott utfordring:)

Anja´s kortkreasjoner sa...

Oi så spennende :)
Denne må jeg prøve meg på :)))

lissy-hanne sa...

et grønt bidrag,med penge.

himlaverket sa...

Päronfest...
mitt bidrag till den gröna utmaningen ;)