fredag 25. juni 2010

Vi ser frem mot nye tider-nye DT medlemmer søkes=)Om ikke mange ukene feirer vi ettårsdag, og hvilket år det har vært! Fullt av utfordringer (ja, både scrappe-utfordringer og andre mer personlige utfordringer!), flotte premier - og ikke minst; supre bidrag fra flotte scrappere som har vært med på å gjøre bloggen vår til det den er idag!
Vi er kjempeglade for den responsen vi har fått, og vi håper også det neste året kan være med på å inspirere og utfordre dere!


I forbindelse med "bursdagen" vår er det flere ting som skjer her hos oss i TJSC! På ettårsdagen lanserer vi vårt nye design, og vi lover - det blir heeelt nytt og annerledes! Vi håper dere vil like det!

Det blir selvsagt både sukkertøy og en ekstra utfordring!

Francielle har dessverre ikke mulighet for å fortsette som DT hos oss, og selv om det er veldig trist å miste hennes kreative og herlige person som medspiller, har vi forståelse for at tiden ikke strekker til! Vi ønsker henne alt det beste og takker for det supre samarbeidet vi har hatt i året som er gått!

Men på grunn av dette og vår ettårsdag har vi en ekstra "utfordring"!
Vi vil utvide designteamet vårt med TO medlemmer, og vi håper at akkurat DU vil søke!

Hva ønsker vi?

Vi søker etter engasjerte scrappere som lager både kort og layouts (og andre ting om dere vil!), personer som tenker utenfor boksen og ikke er redd for å prøve nye ting!

Hva gjør DT?

Vi har to faste utfordringer i måneden som du MÅ levere til. I tillegg har vi gjesteutfordringer og minikurs. Vi har et eget planleggingsforum som vi jobber på før publisering, og vi håper dere vil være aktive deltakere også der og komme med kreative ideer og forslag! Dere vil bli en del av et engasjert og humørfylt team av scrappere!

Hvordan søker du?
Enkelt! Send oss en e-post og fortell oss om deg selv og hvorfor du vil være en del av So Cute. Legg ved bloggadressen din og skriv om stilen din og framhev noe du er spesielt fornøyd med - din favoritt-LO/-kort/-annet!


Søknadsfrist blir fredag 13. august 2010, og våre to nye designteam-medlemmer vil bli presentert på selveste ettårsdagen vår!


Vi ser frem til å høre fra DEG=)

1 kommentar:

LindaSS sa...

Så spennende tid fremover hos dere da... Skulle så gjerne søkt meg inn som DT, men er nok lagt fra i nærheten av flink nok enda... Dere stiller nok i en langt høyere divesjon enn meg... men jeg kan jo bare bli bedre da.. :)

Lykke til med letingen etter nye DT, litt misunnelig på dem som får bli det, og lykke til med feiringen av 1 års dagen deres.. :)

Linda