søndag 14. februar 2010

Da var nok et treff over


Denne helgen har jeg og Asil vært på Mjøstreffet på Hamar. Et treff som jeg og Asil har vært med på andre året på rad. Damene bak treffet er Anne Lise og Ann-Margret. De er to damer som virkelig står på for at vi scrappeglade skal ha mulighet til å treffes under sammen tak og veksle papirglede.

Jeg og Asil dro av sted med tog og to trillekoffert på slep. Og jeg må si at å pakke til et treff er alltid en utfordring. Hvordan få med seg mest mulig, men som samtidig tar minst mulig plass? Vi fant fort ut at det er ikke alltid det går. Mellom lim og blomster finner vi en pysjbukse og mascara. Og åpner vi en lomme på siden så popper det ut en sokk...her snakker vi pakking på høyt plan...eller?*fnis*

Da vi ankom Folkets Hus på Hamar, ble vi møtt av et stort smil som spurte hva vi het. Og navneskilt måtte vi ha på brystet. Vi tittet i smug på alle rundt oss...kanskje vi kjenner igjen et nick i scrappeverden? Måtte ta meg selv et par ganger i å stirre intenst på overdelen til et kreativ sjel i håp om å finne ut hva hennes nicket var!*flaut* Ikke nok at vi hadde sommerfugl i magen og gledet oss til å sette oss ned og klå på papirene våre og breie oss ut, der ble det jammen servert sjokoladekake og kringle...og ja, dette var hjemmebakt, snakk om å skjemme oss bort! I år var vi totalt ca 60 scrappegale kontra året før med ca 70 deltagere. I tillegg til hjemmebakst og kaffe, var det også loddtrekking. Kreative scrappere som ville delta på interne utfordringer fikk mulighet til å vinne premie.Gro som er en av damene i MoiasDesign var også tilstedet for å holde kurs. Hun holdte kurs i fargelegging av alkoholbaserte tusjer. Så her var det mulighet for Promarkerintusiaster å prøve seg på fargelegging og ta i mot råd og tips angående teknikk fra Gro. Kurset ble holdt på eget rom der deltagere og kursholderen kunne sitte i fred og ro med sine prosjekter.


Filharmonica var også tilstedet for å holde kurs. Og her var det deilig vintage som stod på programmet. Vi som var tilstedet fikk mulighet til å beundre og ta på hennes fantastiske verk!

Scrappemagasinets Lisbeth var også tilstedet med utstyr. Her kunne vi legge inn bestilling på vår eget personlige stempel. Og beundre hennes raske fingre og redigering!Damen bak butikken( og nettbutikken) Happy Hobby var også til stedet. Hilde tok meg seg stort utvalg av Promarker, blomster, mønsterark, punch, stempel og mye mer. Hun var også tilstedet under hele treffet, slik at damene kunne handle når de måtte eller fikk lyst til å overfylle koffertene sine litt til!


Tenk å ha et sånt bord å boltre seg på i et døgn da damer!


Hildes mobile scrappebutikk på Hamar treffet!


Gikk du glipp av fjorårets og årets Mjøstreff? Ikke fortvill. Damene skal nemlig arrangere treff til sommeren igjen! Datoen er satt til 19-20 juni 2010. Så hold av denne helgen allerede i dag, det er absolutt et treff man må ikke gå glipp av.
Da takker jeg og Asil for et kreativt og inspirerende treff! Det var absolutt verdt turen og vi skal prøve å komme til sommeren igjen! Vi vil takke Anne Lise og Ann-Margret for et flott arrangement og stå på vilje til å arrangere et slikt treff for oss papirgale! Tusen hjertelig takk!

6 kommentarer:

Lene sa...

Det var godt å se dere igjen jenter og godt å lese at dere har hatt det like gøy og koselig som det jeg har hatt. Jeg gleder meg allerede til neste treff jeg!!
Ha en kreativ uke - klem Lene:)

Anonym sa...

Åhhhhhh tenk og vært der da! Gleder meg så sinnykt til jeg flytter til Elverum, det er ikke langt unna Hamar!:D

klem fra Cathrine ♥ ♥

Gro sa...

Jeg henger meg på og takker for en flott helg. Jeg har kost meg glugg i hjel, og det tror jeg vi har gjort alle! Flott at dere tar initiativ til å takke for et flott treff her i deres blogg!
Ha en super papirglad uke!
Klem fra Gro

Marianne/skorpionen sa...

Så koselig med treffrapport da :)
Takk for en koselig helg og takk for at jeg fikk bli kjent med deg og Asil :)
Storkoste meg!

Ha en flott og kreativ uke :)

Klemmer fra Marianne

Ellen Karin sa...

Herlig "reisebrev" Francielle.
Koselig å treffe både deg og Lisa igjen. Og det blir vel kanskje ikke så lenge til neste gang. ;)

Ønsker dere en flott mandag.

Mitt Kreative Krypinn sa...

Kjempeflott rapport fra et supert treff.
Og det var sååå hyggelig å treffe dere "live" å se noe av det flotte dere kreerer.
Håper vi treffes ved en senere anledning også.

*klem*