søndag 10. mars 2013

Oh So Cute

 
 Nå er det ikke mange dager til påske. Skal du på ski eller ved sjøen? Kanskje håper du på regn, så du kan sitte å scrappe med god samvittighet?
Jeg har vært å tittet rundt til våre fine sponsorer. Det er mye her som kan gi deg påskestemning uansett!! Fotohuset Egersund er en ny sponsor hos oss. I tillegg til at de kan ta bilde av deg og dine kjære selger de også scrappestæsj!! Så er du i nærheten bør du absolutt planlegge turen innom! Mange fine buttons og annet gøy!
 
 
Gult er kult!!... og gir ihvertfall påskestemning! Andrine og Marens Landhandleri har fine nyheter som kan hjelpe deg å scrappe påskebilder eller har du lyst til å gi bort et påskekort? Tape kan brukes til mye og på denne butikken er utvalget Meget stort! Du bør ihvertfall ta turen innom og bli fristet selv, herlige farger!!
 
 
Kreativ Hobby har så mange fine stempler, så her er det vanskelig å velge. Her er noe for enhver smak, enten du bare scrapper eller ønsker å fargelegge stempler. Også har de maling, så det er bare å la kreativiteten blomstre.
Kanskje kan du ta med barna eller barnebarna på påskehygge. Gjør noe hyggelig sammen, koselig for liten og stor! Ta en tur innom vår flotte sponsorer og kjøp deg noe nytt til påske!

Ingen kommentarer: