lørdag 10. november 2012

Oh So Cute

For oss som liker å lage noe til jul har kanskje julehobbysakene allerede kommet frem. Jeg ser mange lager julekort gjennom hele året (bøyer meg i støvet!!) Men alle ønsker vi oss vel noe nytt når det gjelder scrappesaker. Nå er virkelig butikkene fylt opp med nyheter, så la deg inspirere av alt det fine våre dyktige sponsorer har fylt opp butikkene sine med! Andrine og Marens Landhandleri har mye fint og nytt til jul. Den pakken ned til venstre er en gave til alle oss som syns det er like moro som barna med adventskalender! Se under tema jul :-)


Papirpikene får meg i god nostalgisk julestemning og har du ikke fått julestemningen ennå kan du jo f.eks kjøpe et blad fra som hjelper deg på vei!


Hos Wild Rose Studio er det mange søte stempler for deg som liker å fargelegge motiv og lage søte kort til jul. Det er også paper pads som matcher så det går fort å kombinere ark når tiden kanskje ikke rekker til i desember.
Hjerteboden har den siste tiden fått inn mye nye stempler og pynt til jul. Det er nostalgiske ark i duse farger og pynt som passer både til kortlagere og scrappere.

Håper du lar deg friste og inspirere!


Ingen kommentarer: