onsdag 25. mai 2011

So cute sketch 5
Da er vi kommet til den 25. mai og det er tid for en ny skisse her hos oss. Det kom inn mange
herlige bidrag til den forrige skissa, og vi krysser fingrene for at dere liker denne også. Vi har iallefall kost oss med den, og gleder oss til å se deres løsning på den.

Før dere får skissa vil vi presentere sponsoren for denne utfordringen.


Dette sier de om seg selv:
Ameline har sitt utspring i en lidenskap for scrapping, og et ønske om å gjøre hobbyen til en hovedbeskjeftigelse. Ameline holder til i Rygge i Østfold
Selv om fokus er på scrapbooking, har vi også produkter til mange andre hobbyer. Her finnes noe for enhver smak! Vi legger vekt på å ha et annerledes og  spennende vareutvalg; "det lille ekstra".
Kundeservice og Kundemedvirkning er de to viktigste nøkkelordene for Ameline. Vi vil gi våre kunder den aller beste service. Dette gjør vi ved å tilby gunstige priser, og ved å imøtekomme kundenes ønsker. Det er derfor viktig å få dine tilbakemeldinger. Og all kritikk, god eller dårlig, mottas med stor takknemlighet!
Vi bestreber oss på å ha kort leveringstid. Lagervarer sendes i løpet av 1-3 dager. Varer som ikke finnes på lager har vi som oftest i løpet av 1 uke.
Vi ønsker deg et hyggelig "opphold" hos Ameline! God handletur!


Jeg har brukt kraft, bølgepapp, en rest fra et 3ndypapir og journalingtag fra Jenni Bowlin.
Bokstaver fra American Crafts og Jenni BowlinHar benyttet resteark fra ukjent produsent, Blå dottie ann, tatt maling på legohjul og rullet over siden, rub-ons (favorite & de prikkene til høyre), klistremerke fra ukjent produsent og glimmer mist.

Jeg har brukt hvit bazzill, litt restepapir og digistamps er farget med promarkers:)Fristen på denne er 15.juni kl. 23.59Legg direkte link til ditt bidrag i Mr. Linky og du har muligheten til å vinne denne flotte premien fra AmelineAmeline har svært gode tilbud i butikken sin til stadighet, så vi anbefaler alle å ta en titt=)
Da er det bare å sette i gang dere=)

8 kommentarer:

Scrappegal sørlending sa...

Herlig skisse, og insoirasjonsbidrag! :)

Gunn-Elin sa...

Tusen takk søte SS :)
Håper du kanskje finner tid til å leke deg med skissa vår.
Ha en fin dag!!

Ellen sa...

Denne skissen er sååå søt!!!

Gunn-Elin sa...

Tusen takk Ellen :) Og så glad vi blir når du har lekt deg med skissa vår!!
Klem..

Turid sa...

Hei.

Her kommer omsider mitt bidrag til utfordringen. Ser dere har stengt muligheten for å linke bidraget, men fristen er vel ikke ute enda?? Jeg prøver å legge igjen en link til mitt bidrag her jeg og krysser fingrene for at det går bra.

http://turidsscrapperom.blogspot.com/2011/06/arti-med-fotoshoot.html

Klem fra Turid

Gunn-Elin sa...

så bra at du gjorde det Turid :) Det hender at vi glemmer å legge til noen timer på den linketingen vår. Gleder meg til å se hva du har scrappet!!!

Therese sa...

Leverer i siste liten her..bedre sent enn aldri.. ;)

her er linken min:

http://theresesinscrappeblogg.blogspot.com/2011/06/sesongen-er-i-gang.html

-Therese

Gunn-Elin sa...

Tusen takk for at du deler linken og et flott bidrag med oss :)

Klem