fredag 10. desember 2010

Bursdagsbarnet befaler

De fleste er vel veldig opptatt med juleforberedelser i disse dager, men jeg håper at dere vil ta dere tid til å feire bursdagen min sammen med meg (Gunn-Elin). Og mens jeg koser meg med kake og sang tenkte jeg å befale dere andre til å scrappe litt.
Jeg ønsker at du skal la deg inspirere av alle de flotte bidragenene vi har i vinnergalleriet vårt. Om du velger å lifte eller la deg inspirere av an andre ting med prosjektet er opp til deg selv. Men jeg vil at du skal legge ved det bidraget du velger deg ut og fortelle hva som inspirerte deg. Og selvfølgelig linke til hun som har laget den.


Og ettersom at fristen på min bursdagsutfordring går ut på julaften kl.23:59 vil jeg trekke ut to som får en overraskelse i posten. Og du kan få lov til å påvirke hva du kan vinne hvis du forteller hva du ønsker i blogginnlegget. Du kan linke direkte til bidraget ditt her i mcklinky eller du kan sende på mail thatsjustsocute@hotmail.com Og du kan delta med så mange du vil så lenge den/de er laget spesielt til denne utfordringen.

Håper mange finner tid til å bli med på denne :)

Klem Gunn-Elin


5 kommentarer:

pia iris sa...

gratulerer med dagen. flott utfordring.
klem pia

toi9 sa...

Gratulerer med dagen :)
Ønska deg en fin dag.
Fin utfordring du befaler.
Klem Toini

Marlene sa...

Gratulerer med dagen! :)
Ønsker deg en fin dag.

Tone K. sa...

Gratulerer så mye med dagen !!! :o)

Håper du får en super fin dag !

En flott utfordring også...blir vanskelig å finne bare en tenker jeg :o)

Kari sa...

Gratulerer med dagen som var! Denne utfordringen måtte jeg bare slenge meg med på. :D

Kari