torsdag 15. oktober 2009

Extra Cute 2 - Hva er du redd for?

Da er vi igjen klar for en ekstra utfordring for dere! Denne gangen er vi sponset av BlueMoonScrapbooking - som hver måned legger ut mellom 2-4 store kits i tillegg til vanlige scrapping-produkter.


Sjekk også ut hva som er på salg - her er det masse fint å forelske seg i! I bloggen deres - BlueBlog - er det daglige oppdateringer med inspirasjon og ukentligs giveaways! Og sjekk ut hva deres designteam disker opp med i deres Video Design Team Blog!

Men tilbake til utfordringen! Oktober er måneden for Halloween, og den 31. risikerer mange å få utkledte barn på døra som med skumle planer tilbyr "knask eller knep". Tradisjonen er nok ikke like utbredt her til lands som i feks USA, og derfor har vi gjort vår egen vri, inspirert av forrige nummer av Creative Keepsakes:

Hva er du er redd for?

Er det mørket? Fugler? Å ikke se bunnen når du er ute og svømmer? Framtiden? Ting du burde gjort, ting du ikke burde gjort? Som vanlig er det bare å bruke fri fantasi - vi gleder oss til å se hva dere kommer opp med; LOer, kort, gaveesker, fyrstikkesker, kalendre.. :)

Og her er hva DT har blitt inspirert til å lage:

CamillaLineIsabell
FrancielleAsil


Premien som vinneren av denne utfordringen får med seg, er som sagt sponset av BlueMoonScrapbooking, og her er premien som kan bli din:Publisér ditt bidrag i egen blogg, lenk til bidraget ditt i kommentarfeltet til utfordringen (lenken skal lede direkte til innlegget med bidraget ditt). Har du ikke blogg, kan du sende bidrag på e-post til thatsjustsocute@hotmail.com.

Frist: 01.11.09 klokken 23:59

6 kommentarer:

Maria Lopez sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Her kommer et bidrag fra meg:

FOTOGRAFSPØKELSET

http://totoogtutu.blogspot.com/2009/10/fotografspkelset.html

Isabell - Taranita sa...

Maria Lopez sin tolkning av oppgaven:

http://mysunshiine.blogspot.com/2009/10/her-er-mitt-bidrag-til-extra-cute-2-hva.html

Anette sa...

Mmm, SMASH!!!

Her er mitt bidrag!

http://mamma-anette.blogspot.com/2009/10/tjsc-hva-jeg-er-redd-for.html

bestevenn sa...

Her er mitt bidrag til hva er du redd for http://bestevenn-bestevenn.blogspot.com/2009/11/extra-cute-2-hva-er-du-redd-for.html

Jeanette Cecilie sa...

Her er mitt "bidrag", hihi :p

http://jeanieslilleverden.blogspot.com/2009/11/hva-jeg-er-redd-for.html