tirsdag 1. oktober 2013

So Cute Color 34

Digger virkelig disse fargene vi skal utfordre dere med denne gangen. De gir deg en masse av muligheter og de kan utfordre dere til å lage litt Halloween-effekter allerede også!
Halloween kommer jo fort nok! Vi håper vi kan få se et mangfold av bidrag fra dere!

Først til sponsoren vår denne måneden som er:Jeg heter Vibeke Spigseth, og er 35 år. Bor på Lørenskog. Er utdannet illustratør/grafisk designer.
Poppydesign har fått navnet sitt etter min gamle dukke fra jeg var liten jente. Den het Poppy, og da var valg av navn på firmaet enkelt, det måtte bli Poppydesign!

I tillegg til meg selv består Poppydesign av 4 kreative jenter, PoppyGirls (Yasmin Tölche, Marianne Johansson, Linda Brun og Hilde Røisehagen), alle kjente navn i Scrapbookmiljøet. Jentene lager ulike papirprosjekter for meg med produktene jeg designer for Panduro. Alt fra røffe Art Journalsider til sarte og vakre julekort. Alle prosjektene blir lagt ut i poppybloggen til inspirasjon for alle hobbyglade!

Jeg designer hobbyprodukter (hovedsaklig til papirhobby) for panduro Hobby under eget merkevarenavn Vibeke Spigseth/Poppydesign. Produktene jeg designer kan være alt fra scrapbookpapir, stickers, pynt og stempler til gavepapir. Jeg designer flere kolleksjoner 2 ganger pr. år, til både vårsesongen og høst/julesesongen. I tillegg til å designe for panduro hobby jobber jeg mye med maleri, søm og andre kreative prosjekter i et designkollektiv som heter Smia på Blaker Skanse i Sørum kommune. Der har vi felles verksteder og sysler med ulike kunst og håndverksprosjekter. Vi har egen blogg: smiajentene.blogspot.com, og egen eplabutikk (se under).

Mine Eplabutikker:

Kunst/Art: poppydesign.epla.no
Papir/Paper: poppypaper.epla.no
Wrap it up!: poppyfabric.epla.no
Jul/Christmas: poppyxmas.epla.no
Smia: smia.epla.no
 

Vibeke sponser denne flotte premien:
Bruk 3 av fargene
Use at least 3 colorsLinda


GryA


Stine


Julia
 
Maya
Vi vil også minne dere på at vi vil se bidrag som er laget KUN til vår utfordring!
All contributions should be made specifically to That's Just So Cute's challenges, and can not be combined with other Challenges.


Fristen for å delta er 25. oktober  kl. 23.59
Deadline is  Octber the 25th at 23.59 

Ingen kommentarer: