tirsdag 15. januar 2013

She`s so cute 30

Vi er heldige å ha fått med oss mange flotte gjestedesignere også i 2013. En ny blir presentert for dere hver 15, og den som starter ballet dette året er Linda


Jeg heter Linda Sandblåst Skotheim, LindaSS som jeg bruker på ulike forum og bloggland, og er en 1976 modell, mamma til to herlige engler (på 8 og 2 1/2), kone til en og driver mitt eget lille spa..

Og på fritiden min, som dere sikkert forstår, så elsker jeg papirarbeid, vel og merke ikke helt samme type papirarbeid som jeg drev med i mine regnskapsdager, men en mye herligere type.. Jeg digger de fleste stiler og elsker å teste nye ting...
Jeg er også DT for Scrap'a'Long, DT for Nicecrane Designs og DT for butikken scrapomania.no så stikk gjerne innom oss for besøk... det blir vi meget glade for..

1. Når startet du med scrappingen?
Vel det hele startet med at jeg hadde så lyst å forsøke meg på litt hjemmelagde julekort med bilder av min sønn ett år, og som sagt så gjort.. Kjøpte inn ferdige kortpakker og fant ut av dette var utrolig morro... Dette var for litt over tre år siden, altså julen 2009.. 

2. Hva inspirerer deg?
Jeg elsker og prøve noe nytt, finne noe på nettet som virkelig setter lysten på å lage noe i sving.. Jeg kikker i forum, personlige blogger, pintrest og ikke minst så blir jeg veldig inspirert av alle de flotte utfordringene jeg finner..  

3) Er det noe du ikke kan klare deg uten av utstyr/stæsj/etc? 
Åååå ja... det er masse... og det rareste er at det forandrer seg hele tiden.. Hadde jeg skulle svart på samme spørsmålet før sommeren så hadde jeg svart stempel og promarkere, men det har på et merkelig vis endret seg.. Misforstå meg rett jeg elsker fortsatt stempel og promarkere, men er liksom ikke må ha de på alt lenger... 
Men det jeg absolutt ikke laget en eneste ting uten er Distress inks... åååå de er bare herlige... jeg har fortsatt ikke alle, men beholdningen vokser og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har brukt hver og en av dem minst en gang (og da er de nødvendige farger ikke sant) 
I tillegg så er jeg veldig glad i Big Shoten min, og dieser da, hvem kan ha for mange dieser (vel i hvert fall ikke meg)... Og så det elementære bazzill, annen kartong, mønsterpapir, saksa mi, TimH linjalen min, skjærebrettet mitt, scoreboardet mitt, Prima kniven min.... osv osv osv.. Det er så mye og så enda mye mer jeg så gjerne skulle hatt...

4) Hvilke scrappere inspirerer deg for tiden og hvorfor? 
Det er mange det, kan ikke velge bare en av alle de talentene som finner der ute... Men skal forsøke om jeg greier å finne de tre jeg "stjeler" mest fra nå for tiden... 
Paulien hun er utrolig flink til å inspirere meg i å teste ut nye ting, hun leker og koser seg med mange forskjellige teknikker og er aldri redd for å gå nye veier.. som f.eks. å bruke diverse Prima pakninger på kort... super ide som jeg har brukt mange mange ganger ...
Inne hos Scrapping.no er det også utrolig masse talent, og fremsiden der med alle sine tips og ideer er et lite must for meg.. der er det bare så utrolig masse...Vet dette er mange talenter, men gud så flinke de er..
En annen veldig stor favoritt som stadig imponerer og inspirerer med alle sine flotte kreasjoner er KristinL kikker du på bloggen hennes går du bestandig ut igjen full av inspirasjon og dette må jeg bare prøve... Helt herlig...

5) Har du en spesiell teknikk eller framgangsmåte du liker mer enn andre når du scrapper ?
Jeg elsker som sagt å bruke distress når jeg lager noe, så det er uten tvil å distresse kanter.. det tror jeg er på nesten alt jeg lager... I det siste så har jeg også testet de små grønne putene fra prima og digger effekten de gir.. Ellersen så blir det til at jeg gjør det jeg føler for akkurat når jeg vil, og noen ganger funker det og andre ganger blir det mest til å gjemme bort nedi søppelkoppen.. :)


Utfordringen blir som følger..
 Prosjektet ditt skal inneholde følgende.. maling/mist/distressfarging, noe maskulint, noe feminint og sist med ikke minst du har kun lov å bruke restepapir..


Mitt maskuline er ofte metalltape, jeg bare elsker å leke med denne biten... Her ser dere en veske jeg har laget tidligere der jeg har kombinert det maskuline og det feminine ... Jeg bare digger den effekten det gir.. (dette er en veske, du ser bare de to forskjellige sidene)


men denne gangen ville jeg utfordre meg selv bittelitt og ikke gå for det velkjente.. så her har dere mitt prosjekt.. :)



Jeg har laget en lommebok av bazzill og embossing (både i pulver og maskin).. mitt maskuline er gearsene som jeg har pyntet med.. og denne er beregnet på noen som fyller 25 år...

Vi i design teamet har også lekt oss med oppgaven til Linda, og her er våre løsninger:

Maya

Linda

Gry A

Julie

Maria Therese

Stine


Vinneren vil få dette kitet sponset av Linda

Fristen for å delta er 30 januar kl.23.59





4 kommentarer:

Bodil sa...

åååå, er det ikke lov å delta med det en har lagd som DT bidrag? Det visste jeg ikke, beklager. Trodde det bare gjaldt andre utfordringer jeg.

Hildes Scrappeunivers sa...

Helig utfordring! Supert å få bruke masse papir fra restekassa!!

Klem

GryA sa...

Svar til Bodil: Ingen ting å beklage for det Bodil. Det er jo så mange ulike regler rundt omkring. Ikke så greit å huske alt. Vi er kanskje litt sære, men vi liker det best når ting er blitt laget bare til oss.

Bodil sa...

Hei :)
Nå har jeg lagd et nytt bidrag til denne utfordringen.
klem, Bodil