fredag 15. juni 2012

She`s so cute 24

Vi er stolte av å presentere fantastiske LINDA som vår gjestedesigner denne gangen! 
Linda er aktiv på nett, så mange av dere kjenner henne nok fra før men la oss likevel la henne fortelle litt om seg selv:


Hei Jeg syns det er utrolig kjekt å få lov å være gjestedesigner hos TJSC og har i den anledning laget en liten utfordring. Jeg elsker å bruke papir med masse farger og mønster, det gir meg en ekstra utfordring og når jeg finner det perfekte papir til f.eks bildet så pleier jeg å roe ned papiret rundt bildet med maling, slik at bildet ikke forsvinner helt. Noen ganger maler jeg med hvit og andre ganger velger jeg en farge som passer til fargene på bildet. Her har jeg plukket opp gult fra bilen og arket. Når det gjelder utfordringen jeg har til dere, så har lyst å se hva dere kan gjøre med farger og sirkler. 

Jeg vil se minst 3 sirkler på layouten deres og en av disse fargene klar gul/rød/grønn/blå. Størrelse og fasong er helt opp til dere. Bildet/ene kan selvfølgelig også ha form som sirkler. Jeg har brukt punch på mine sirkler, men det går selvfølgelig ann å tegne dem selv.


1 Når startet du med scrappingen? 
Jeg startet med å lage kort jan2009 , min første layout laget jeg til påskerennet hos Scrapshop påsken 2010. Jeg hadde ikke pakket med meg bilder, så jeg scrappet en kylling fra Se og Hør. 

2 Hva inspirerer deg?
Jeg leser og ser mye blader, bøker, blogger, videoer om mix media, kunst og design for å finne inspirasjon. Jeg elsker å dra på treff og kurs, for meg er det utrolig inspirerende å se kreative mennesker i aksjon. Dagene på skolen inspirere meg veldig mye. Det å ta bilder kan være veldig inspirerende, jeg blir utrolig inspirert til å scrappe bilder når bildene er litt anderledels og rare. Jeg blir lett inspirert for å si det slik og håper det fortsetter slik :-) 

3 Er det noe du ikke kan klare deg uten av utstyr/stæsj/etc?
De to første årene jeg scrappet måtte jeg ha ALT. Jeg startet med et lite skjærebrett fra Fiskars og utvidet sortimentet til det meste, ja faktisk et helt studio er det blitt. Nå har det heldigvis roet seg, jeg har funnet ut hva jeg trives med og det at jeg går på skole gjør at det automatisk blir mindre handling. Det jeg MÅ ha er TH saksen min, tags, medium,  gesso og mist/maling i turkis farger. 

4 Hvilke scrappere inspirerer deg for tiden og hvorfor? 
Det er utrolig mange flinke scrappere der ute og dette er bare en ring av kransekaken, men for meg den øverste ringen :-) Mumkaa fantastisk dyktig scrapper som jeg fant inne på et polskt forum. Jeg var å lette etter inspirasjon og fant henne, I ettertid har hun vært gjesteartist i flere blogger her i Norge..  Jeg syns at sidene hennes er grafisk kunst på sitt beste og jeg innrømmer at jeg er KJEMPE inspirert av henne. Finnabair En fantastisk kreativ og flott person. Utrolig inspirerende å se henne jobbe. En helt unik stil. Louise, jeg har vært en fan leeenge, hun er inovativ , fantastisk kreativ og en helt unik stil. Vibeke For meg er det ingen over og ingen ved siden av når det gjelder lag på lag og struktur. Vibeke er fantastisk flink og en av de første jeg oppdaget når jeg startet. Elsker fargene hun bruker, strukturen hun får frem på layoutene og i det hele.. fantastisk.Sandi er utrolig kreativ og leken og nytenkende. Ble forelsket i layoutene hennes første gang jeg så dem. 

5 Har du en spesiell teknikk eller framgangsmåte du liker mer enn andre når du scrapper?
Nei egentlig ikke, jeg er i stadig utvikling å liker å prøve ut nye ting, så kanskje det at jeg ikke er redd for å prøve noen nytt er en teknikk/fremgangsmåte som funker for meg. Liker ikke å gjenta meg selv. 

Her er premien til utfordringen min.
Vi i design teamet her hos TJSC har selvfølgelig også kost oss med den kjekke oppgaven til Linda, og resultatet kan du se her :)

Linda
GryAPiaStine
Reglene våre finner du her.
Fristen på oppgaven er 30 juni kl.23.59.

2 kommentarer:

Linda Brun sa...

Kanonflotte layouts fra designteamet. Gleder meg til å se lesernes bidrag av layouts, kort og evt. andre kreasjoner :-)))

Nicole Brenna sa...

I have gotta do this one! Great layouts ladies! Congrats Linda on being a fantastic Guest Designer... it was so nice getting to know you!