fredag 25. mai 2012

So Cute Surprise #5

Tid for ny overraskelse! Men før vi røper utfordringen så vil vi presentere vår svært så generøse sponsoren denne måneden.Kreativ Hobby holder til i Larvik og er Norges største leverandør av umonterte stempler. I tillegg til egen design forhandler de også andre merker og har stort utvalg av tilbehør til stempling og scrapbooking. Med mer enn 1000 stempler fra egen design har Kreativ Hobby et stort utvalg av stempler. I april 2005 kjøpte Kreativ Hobby alle rettigheter til Stampinavia Design. Dette er nå i deres eget sortiment. Kreativ Hobby har opphavsretten til alle motiv/tekster på våre stempler i henhold til norsk lov om opphavsrett (copyright).

I butikken i Larvik finner du det samme utvalget som på internett, pluss litt til. De holder kurs i scrapbooking og kortlaging i sine lokaler i Larvik.

Nettbutikk: http://www.kreativhobby.no/
Blogg: http://www.kreativhobby.blogspot.com/


Utfordringen denne måneden er nok en smule påvirket av at vi har en stempelprodusent som sponsor. Utfordringen er nemlig;

Lag hva du vil, men bruk minst 2 ulike stempler på det du velger å lage! Stemplene må være godt synlige på prosjektet


Vi i designteamet har også fått noen fantastiske stempler fra Kreativ Hobby, og vi har lagt inn linker til de stemplene vi har fått og brukt.

Slik løste vi utfordringen


Piahttp://www.kreativhobby.no/stempler-2/kreativ-hobby-tema/dekor-bakgrunner/um-stempel-tag-med-hjerter-liten.html

 (Gratulerer kjære Pia vår! klem fra oss andre 3)

Stinehttp://www.kreativhobby.no/stempler-2/kreativ-hobby-tema/babystempler/nytt-mars-um-stempel-tekst-vaskelapp-100-baby.html
http://www.kreativhobby.no/stempler-2/kreativ-hobby-tema/bryllup-romantikk/um-stempel-hjerter-m-perlekant-2stk.html


GryA


Linda
Da er det din tur og dette er premien du kan vinne8 stempler til en verdi på over 300 kr, blant annet disse stemplene:

Fristen for denne utfordringen er 15.juni kl.23.59.Ingen kommentarer: