søndag 15. april 2012

She`s so cute 22

Ja, da var vi kommet til den 15 april... og den 15 betyr ny gjestedesigner her hos oss i TJSC.
Vi er stolte av å kunne presentere denne flotte jenta for dere!Jeg heter Silje, og er ei 23 år gammel scrapper fra Horten. Bloggen min heter From Crap to Scrap, og det er veldig hyggelig om du vil ta en titt! :)


1) Når startet du med scrappingen?
I 2007 dro storesøster Stine og jeg på vårt aller første scrappekurs. Jeg husker jeg var veldig stolt av den doble LO-en jeg lagde, men når jeg ser på den nå, er det vel noe av det kjedeligste jeg har sett. Men det er er jo akkurat dét som er litt morsomt med slike hobbyer - at man kan se fremdriften og (forhåpentligvis) forbedringene man gjør etter en viss tid. Jeg lager kort når jeg må (altså til bursdager og jul), men holder meg helst til LO-er :)


2) Hva inspirerer deg?
Hmm... Jeg blir ofte veldig inspirert av fotografier. Jeg finner ofte et bilde jeg bare MÅ scrappe, og da blir jeg inspirert av fargene, uttrykket eller stemningen i bildet. Jeg blir også inspirert av sangtekster eller musikkvideoer, andre scrappere, reklamer og personer. Jeg syns det er veldig gøy å lifte andre, for da får jeg prøvd ut andre teknikker og sammensetninger jeg kanskje ikke ville brukt ellers :)


3) Er det noe du ikke kan klare deg uten av utstyr/stæsj/etc?
Vel, skjærebrett og edge scraper bruker jeg jo en del. Ellers blir stiftemaskinen også flittig brukt. Ellers ALT av farger! Washi teip, knapper, heklede blomster, color wash, dymo og tyll er i vinden hos meg for tida. Ellers er jeg glad i litt annerledes stæsj, helst ting ikke "alle andre" har, som kan gi et ekstra personlig preg på kreasjonen.


4) Hvilke scrappere inspirerer deg for tiden og hvorfor?
Jeg blir jo inspirert av så mange! Men kan jo trekke frem aakre og ruffa. Og selvfølgelig storesøster Stine :) Jeg har også fått sansen for en del japanske scrappere, for de er ofte litt lekne i scrappestilen, noe jeg digger!


5) Har du en spesiell teknikk eller framgangsmåte du liker mer enn andre når du scrapper?
Som sagt så blir jeg ofte inspirert av bilder, noe som betyr at jeg (nesten) alltid begynner med bildet først, for så å finne bazill og stæsj som jeg mener kan passe til. Jeg liker å enten rive, slite eller skrape kantene på bilder og ark, og er veldig glad i å splæsje på med litt color wash, distress ink eller noe lignende. Ellers bruker jeg det stæsjet jeg har, og tittelen kommer på helt til slutt :)
Og så over til utfordringen!
Tvungen oppskrift!
På det dere lager skal det være:
1 fotografi/bilde/motiv
2 mønsterark
3 forskjellige stempler
4 teipbiter
5 dyr/insekter
6 blomster
7 knapper
Det skal da for eksempel brukes kun 6 blomster, hverken færre eller flere. Å bruke andre materialer i tillegg til tingene på lista er lov, men alle de obligatoriske tingene må synes :)
Da håper jeg mange har lyst til å bryne seg på denne, og vinneren får en fargerik RAK av meg, med litt annerledes stæsj! :)
Silje løste oppgaven sin på denne flotte og fargerike måten :)Vi i designteamet har også brynt oss på oppgaven, og vi håper mange av dere der ute
også finner frem scrappeutstyrert og kaster dere med!


Pia

Stine

GryA

Linda
Fristen på denne oppgaven er 30 april, reglene våre finner du her.7 kommentarer:

Maya sa...

wow her får vi bryne oss skikkelig! Artig oppgave!

Birgitte sa...

Artig oppgåve! Utruleg masse fint de har laga alle saman! Masse inspirasjon her. Får håpe det blir litt tid å prøve seg på denne!

Birgitte

Scrappegal sa...

HERLIG oppgave!!!!! <3

Arnlaug sa...

Så kul og inspirerande oppgåva!

Lurte på ein ting; når det står at det skal væra 3 stempel, 5 dyr/insekter og 6 blomster, er det då lov at 3 av stempla er insekt/dyr eller blomar og då teller som nokre av dei 5 insekta el 6 blomane?

Silje sa...

Så bra at dere liker oppgaven! :)

Det er lov, Arnlaug :)

Bodil sa...

Dette var en morsom oppgave.

Hildes Scrappeunivers sa...

Herlig oppgave! Storkoste med med denne ♥