fredag 10. februar 2012

Oh, So Cute!

Vi har lyst til å gjøre litt ekstra stas på sponsorene våre denne måneden også, så vi har tatt en runde og funnet masse fint som vi vil tipse dere om.

Linda:
Jeg har vært på besøk hos Kreativ Hobby, og der fant jeg dette superkule stempelet! Jeg elsker splæsj, og sprut på LOene mine, og dette stempelet må være perfekt for dette formålet sammen med både stempelpute og maling.Pia har vært hos Papirpikene og funnet dette flotte stempelet som til og med var på tilbud.Stine:
Jeg har alltid vært fan av papirene til Basic Grey. Og hos Gode Minner fant jeg den nye serien Kissing Booth. Herlige papirer som passer ferfekt til morsdag, valentine og andre søte prosjekter

GryA
Når man hører navnet Crafty Individuals tenker man gjerne på stempler. Det gjør iallefall jeg. Men etter et besøk i nettbutikken deres oppdaget jeg at de har masse annet spennende også. Jeg ble helt forelsket i disse fuglene blant annet.
Dere finner link til alle våre sponsorer i margen til høyre her. De har mye spennende og mange nyheter er jo ute nå, så uansett om du er shoppesyk eller bare vil ha litt inspirasjon så ta en runde å se!


Ellers vil vi bare ønske dere alle en riktig god helg!

Og dere må gjerne ta fatt på utfordringene som vi har gående nå.2 kommentarer:

Kristin sa...

Så utrolig morsomt å se at kaffesølstemplet som jeg har designet er plukket ut! Stas når folk liker det!

Kristin sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.