onsdag 10. august 2011

Vi har bursdag!!

Hipp hurra for oss. Og hipp hurra for Camilla som for 2 år siden startet That`s Just So Cute. Ja, vi vet at vi ikke har bursdag før den 26.august. Men vi klarer ikke å vente lengre vi. Men vi synes at dagen i dag er en helt perfekt dag å starte bursdagsfesten på.


For bortsett fra alle dere som følger bloggen vår og deltar på våre utfordringer så er det også noen andre vi ikke hadde klart oss uten. Og det er våre supersnille og fantastiske sponsorer som hver måned stiller med premier til våre utfordringer, og noen ganger så drypper det noen skatter på oss i teamet også. Og som scrappere flest så har vi eviglange ønskelister hos både den ene og den andre butikken. Og hver den 10 så pleier vi å dele deler av ønskelisten vår med dere.

Men ettersom at vi har bursdag så ønsker vi å se deres ønskelister. Lag din egen liste i din blogg. Legg gjerne inn bilder og link til butikken(e) som har akkurat det du ønsker deg. Men vi vil bare se ting som du har funnet hos våre sponsorer. Del din liste i vår linketing. Og da er du med i trekningen på et
gavekort på 250kr fra Scraphaugen.


Nå er vi kjempespente på hva som står på din ønskeliste. Husk bare å legg den inn innen 26.august kl 23:59.
Det er nemlig da vi skal blåse ut lysa på vår kake og ønske oss noe fint.
 Har du ikke blogg, så send oss gjerne din ønskeliste på mail thatsjustsocute@gmail.com


5 kommentarer:

Lisbet sa...

Gratulerer med 2 års dagen. Dere har en fantastisk flott utfordringsblogg der dere virkelig varierer utfordringene deres

Gunn-Elin sa...

Tusen takk Lisbet :) Vi koser oss masse med utfordringene og bloggen vår. Og så blir vi jo så glade i alle dere som deltar og deler deres kreative papirlek med oss.

Og tusen takk alle som deler sine ønsker med oss!!

Klem Gunn-Elin

Tone K. sa...

Gratulerer så mye med dagen !!! :o)

Håper virkelig dere består for dere har mange supre utfordringer !!!

klem

mettepip sa...

Gratulerer så masse med 2-årsdagen!
For en artig utfordring;)
Ønsker dere masse lykke til fremover!

Tone-Lill sa...

Håper dere hadde en fin Bursdags Feiring

Gratulerer med overstått :)