søndag 10. april 2011

Oh, so cute

Jeg tenkte jeg skulle starte med å presentere en av våre nye sponsorer. Og dere kan tro vi er stolte som har fått med oss Cocoa Daisy Design.


Hos Cocoa Design an du abonnere på de flotteste og gjennomførte kit. Farger, stil, pynt og mønster passer så bra sammen. Og det er rett og slett umulig å ikke bli inspirert. Og ønsker man mer inspirasjon så har de selvfølgelig et eget galleri, et chatrom og en egen blogg. Så som en ekstra oh, so cute denne måneden så vil vi vise dere aprilkitet til Cocoa Daisy Design.Og det er jo umulig å velge bare en, så vi vil vise frem to til vi.Vi er så heldige å fått noen kit av Cocoa. Så vi i teamet har hvert vårt, og det ligger selvfølgelig noen kit i premiesamlinga vår. Hva vi har fått og hvilket du kan vinne forblir en hemmelighet frem til 25.april.

*******

Men vi er heldige å ha flere sponsorer vi, og vi har funnet oss noen nye skatter vi ønsker oss, eller allerede har sikret oss til bruk. Og her kommer de.

 Gunn-Elin
Jeg har forelsket meg helt i denne store sølvblomsten til korthobby den er jo så fin både alene eller sammen med andre blomster og pynt.


Anne
Se noe så nydelig da! Jeg falt pladask for disse herlige blingcenters fra papirplaneten Snakk om prikken over I'en da:)


Pia
Jeg savner guttepynt jeg, og hos Hobbygarasjen fant jeg disse flotte papirutklippene til både å bruke på LOer og kort.


GryA
 Se dette nusselige stemplet fra WildRosestudio. Supersøt jente!
Isabell:

Jeg er stor fan av Vibeke Spigseth og PoppyDesign , og hennes nylig lanserte "Barbeint" serie er fantastisk flott. Bare se og nyt.....

3 kommentarer:

Asil sa...

Eeeelsker kitene fra Cocoa - gleder meg til april-kitet kommer i posten i løpet av noen dager! :D

Og denne tråden er ikke bra for Asils "ikke kjøpe noe på en stund nå da"-periode.. :P

Gunn-Elin sa...

Jeg driver med tøffe forhandlinger her hjemme også. Prøver å overbevise mannen om at jeg trenger kitene til Cocoa. De er jo sååååå fine *sukk*

LindaSS sa...

her var det masse flott ja... De kitene så jo supre ut.. :D