fredag 25. mars 2011

So Cute Sktech 3 og DT-nyheter

Det nærmer seg slutten av mars og kalenderen sier at det er vår, selv om det ikke ser slik ut her jeg bor. Men dårlig vær gir kansje litt ekstra tid til innekos og scrapping. Men uansett finvær eller ikke, så håper vi at alle gir seg selv litt tid med scrapping. Men uansett vær, vi i TJSC har noen gode og noen litt kjedelige nyheter til dere i dag. Jeg velger å starte med de nye jeg, og det er å presentere vår sponsor til denne utfordringen.


Butikken drives av Elisa Kolle, og det hele startet med at hun i lengre tid lette etter både økologisk bomullsstoff som metervare og resirkulerte papirvarer her til lands, uten å finne noko nevneverdig. Og da var det ikke lenge før idéen om å starte for seg selv slo rot - økologiske materialer bør en finne i norske butikker også! Vi som er storforbrukere av papir bør også tenke på miljøet, og Elisa har klart å spore opp leverandører med flotte varer av god kvalitet - OG av miljøvennlige materialer!

Premien er er derfor selvsagt miljøvennlig! Denne gangen kan du vinne en hel Eco-stack fra DCCW, 48 ark i 70% resirkulert papir som også selvsagt er syrefritt.


For å ha en mulighet til å vinne denne, så har vi igjen ei flott skisse til dere. Ei skisse med så mange spennende detaljer som det er umulig å ikke bli inspirert av. Og det er igjen Camilla som har vært skissedesigner.



Og her kommer teamet sine løsninger.



hvit bazzil
div resteark fra 3ndypapir og ladybug and friends.
blomster fra ladybug and friends.
bokstaver fra American Crafts og creative imaginations.
glimmermist.




mønsterpapir fra Magnolia, blomster og bling fra Prima, filmrull fra Tim Holtz, ramme fra Sassafras, vimpler fra October Afternoon, klistremerker fra Crate paper (laget spesielt for Studio Calico)


bazzil, Rub-on fra Hambly, hvit maling, glimmermist, Primablomster, Rhinestonesperler, krusseduller fra kort&godt og thickers


This & That Brooch mønsterark (Lillibee design), Abundance mønsteark (7Gypsies), canvas tag (Basic Grey), gammel bokside, idea-ology Hinge Clips (Tim Holtz), Wander alfabet (Basic Grey), Fleamarket mini stickers (7Gypsies), miniroser


Har brukt et ark som mellomste har tegnet på selv til bakgrunn og sommerfugler, div klistremerker fra SC, Thickers, fargeblyanter fra ukjent produsent, tråd fra MK

For å delta så må du legge igjen spor etter deg i vår MckLinky som ligger nederst i vårt innlegg. Og fristen for å delta er 15.april kl.23:59

********
**********
************
**********
********

Og nå over til de kjipe nyhetene.

Etter lang tids overveielse for og imot har noen av jentene i designteamet bestemt seg for å la nye krefter slippe til.
Personlige årsaker gjør at vi - Anja, Asil, Camilla og Line - har stilt våre plasser til disposisjon for nye DT'er. Vi har hatt en helt fantastisk tid i TJSC - kreativt, sosialt, morsomt og utfordrende. Det har vært en drøm å se bloggen vokse seg stor og få æren av å velge vinnere blant de fantastiske bidragene vi har fått fra dere - alltid like gøy

Dere skal vite at det ikke er med lett hjerte vi takker for oss! Vi kommer til å savne DT-jentene og bloggen, men kanskje kan vi nå delta på utfordringene her istedet for å være med på å utforme dem? Som en liten ekstra takk ønsker vi å gjøre litt stas på dere deltakerne også! Alle som deltar i utfordringene hos TJSC i april er med i trekningen av RAKer fra oss som nå går ut av bloggen! Vi trekker hver vår vinner 1. mai, og vi håper vi får ekstra mange bidrag nå i april!

Anja sin takk for seg rak

Asil sin takk for seg rak

Camilla sin takk for seg rak

Line sin takk for seg rak


Det som er fantastisk, er at TJSC allerede har fyllt opp designteamet med nye og utrolig kreative medlemmer! Hvem de er forblir en hemmelighet til senere i måneden - men gled dere, dette blir så bra for utfordringsbloggen! Det er utrolig talentfulle papirkunstrere som nå er en del av TJSC! Vi gratulerer de nye og ønsker masse lykke til i et flott team!

Vi ønsker jentene i That's Just So Cute alt det beste videre, og vi gleder oss til å følge bloggen fra utsiden heretter! Tusen takk for en super tid og en flott samarbeid!


Ingen kommentarer: