lørdag 15. mai 2010

Vi feirer 30.000 besøk!

Så utrolig morsomt at så mange er innom bloggen vår og ikke minst - er med på utfordringene våre! Tenk at vi har rundet 30.000 allerede! Utrolig inspirerende for oss som driver bloggen, og vi håper dere vil fortsette å levere like fantastiske bidrag som vi har fått til nå!

Men så mange besøk (faktisk nesten 32.000 i skrivende stund!) må jo feires, og denne gangen har vi en riktig lekkerbisk til dere!! For hva er vel bedre enn en skikkelig scrappe-scrappe-scrappe-candy?? Vi har vært så heldige å få en billett til sommerens Mjøstreff - og den billetten kan bli DIN! Og har du allerede billett i lomma, har du kanskje en venn som har lyst til å være med :D


Og det er veldig enkelt å være med i trekningen:

1. Legg oss til i blogglisten din, og
2. Legg inn bloggadressen din i Linkyen vår (eller skriv en kommentar i feltet nedenfor) så vi finner deg igjen

Selvsagt er det hyggelig om du vil skrive noen ord om oss på bloggen din, men det er ikke noe krav denne gangen. Kan det bli enklere å være med i trekningen av et så fint sukkertøy??


Mjøstreffet holdes i Hamar 19. - 20. juni 2010 i Folkets Hus. Storsalen er reservert med masse plass til utstyr og kaffekopp.

ÅPNINGSTIDER: Lørdag kl. 10.00 - 24.00 Søndag kl. 10.00 - 16.00

Det vil som alltid være kaffe og te tilgjengelig i trefflokalet under hele arrangementet. Mat må deltagerne ordne selv. Det blir også denne gangen ulike utfordringer, både for kortlagere og for de som scrapper layouter!

Vi i DT har vært med på de to første treffene, utrolig koselige treff med masse morsomme scrappedamer! Det er butikker på plass med masse fristende stæsj til salgs, og også denne gangen er det mulighet for å melde seg på kurs!! To av oss skal også på dette treffet, og vi håper å treffe akkurat DEG! Er du med? :)

Du kan lese mer om treffet på Mjøstreffets blogg!

Frist for å legge igjen kommentar er 1. juni 2010 kl 23.59.Premien er kun treffbillett, så evt. reise og overnatting må du ordne selv.. ;)

3 kommentarer:

Asil sa...

Sånn, laget en Linky istedet jeg - lettere for dere og lettere for oss! :D

ThisIsAnfield sa...

Så utrolig flott candy da!! Denne sku ei virkelig meldt meg på hadde det ikke vør for at ei allerede har sagt fra meg plassen min der på grunn av opperasjonen! :-P
Fryktelig trist at ei ikke får vør med denne gonga, men kanskje ei tar meg en tur innom dem og hilser på! :-)

Anita sa...

Dere har vært på blogg listen min Leenge! ;-)