onsdag 9. desember 2009

Vinnere av juleekstra!

Først vil vi si tusen takk for alle de fantastiske og kreative bidragene dere har sendt inn. Denne gangen har vi altså valgt 5 vinnere som får hver sin scrappepakke sponset av oss jentene i designteamet!
Vi begynner med førstepremien!
LINDA stikker av med denne premien sponset av Francielle. Sjekk dette nydelige kortet hun har laget. Man får julestemning av å bare et glimt av det! Tusen takk for et nydelig bidrag Linda!

JEANETTE har laget denne morsomme og originale julekalenderen. Kan tenke meg det var en liten gutt som gleder seg til å åpne en ny luke hver dag! Tusen takk Jeanette for inspirerende bidrag! Asil vil sponse deg med en scrappepakke i posten.
Nadia har inspirert oss med denne lykten! Har dere sett noe så lekkert! Flott dekorert og den gir en koselig stemning! Takk for ditt nydelige bidrag Nadia. En scrappepakke sponset av Isabell kommer til deg i posten.VERONICA fortsetter å imponere oss med sine prosjekter. Og denne gangen laget hun sjokoladeposer! Koselige hjemmelaget godtepose for en liten ekstra oppmerksomhet i julestria! Takk for fantasirike bidrag Veronica. En scrappepakke sponset av Camilla kommer til deg i posten!Sist men ikke minst må vi ikke glemme HEIDIS flotte julekort! Herlig kreasjon som gjør at vi gleder oss ekstra til jul! Tusen takk Heidi for stemningsfullt kort fra deg denne gangen. Line sender deg en pakke i posten!Vi vil nok engang takke dere som sender inn flotte bidrag til våre utfordringer. Det gleder oss å se så mange kreative bidrag fra dere kreative sjeler. Til vinnerne, send oss en mail med navn og adresse og vi skal sørge for at dere får pakkene deres rett hjem i postkassene deres, slik at dere får litt ekstra scrappesaker å kose dere med i juletiden!


6 kommentarer:

Linda64 sa...

Tusen takk! Nå ble jeg kjempeglad...

Jeanette sa...

Oi! Gjett om jeg ble overrasket og glad! Tusen takk! =)

Nadia sa...

Åååå... tusen takk!! Hopper opp og ned her :). Første gang jeg har vunnet.

Veronica sa...

Nå ble jeg såååå glad, dere!!! =) Tusen masse takk, dere er herlige jenter altså!! =)

Heidi sa...

Oj....såååå gøy!!!! Ikke fått med meg dette jeg. Var "over there" mens dette ble publisert, og har ikke rukket å oppdatere meg i blogg verden enda. Igjen.........wheeeeeeeeeee....så gøy!!!!!!

Heidi sa...

Hei igjen...bare lurte på om dette var sendt?? Ikke mottat noe, så har ikke fått takket heller :))