torsdag 5. november 2009

Oh so cute

Ny torsdag, nye anbefalinger fra oss i DT!

Francielle
Disse fra Melissa Frances bare digger jeg. De kan brukes på både kort og lo og gir en utrolig flott, spennende og delikat preg på dine kreasjoner. denne MÅ jeg bare ha. Disse kan du kjøpe for eksempel hos TreL!



Camilla
Chipboard fra Crate paper, du finner de hos www.love2scrap.dk.



Line
WOW for noe blomster. Se så utrolig lekre de er. Jeg fikk et lite sjokk når jeg så de. Disse må jeg bare skaffe meg snart. Disse blomstene er Prima. Og jeg synes Prima har så mange forskjellige fine blomster. Disse kan du få kjøpt hos Bluemoon Scrapbooking. NYT!!



Asil
Ok, vi skriver november, julemarsipanen har vært i butikken i ukesvis allerede! Derfor er det lov med et julestempel! Begynt på julekortene ennå? Ikke? Jeg får i alle fall lyst til å sette meg ned med min kortproduksjon når jeg ser stempler som dette fra Crafty Individuals:



Isabell
Pink petticoat har fått inn noen nye digitale stempler nå, har dere sett noe så søtt? Disse nye stemplene heter "Frillie Millies" (disse kan man betale, laste ned og skrive ut i det uendelige, ferdig stempel trykk rett og slett):

1 kommentar:

Gladie sa...

Isabell - smask! :D
For noen herlige digistempler!

Et klikk på butikken, et på stempelet, et på betal, log in paypal, last ned, pakk ut og så er mitt nye stempel klar til bruk. Superenkelt! :D